25. heinäkuuta 2010

Koruja

Viikko serkulla oli todellakin kivaa, mutta onhan sitä välillä kiva päästä kotiinkin. Jos lomaa olisi paaaaaljon vielä, olisin ehkä voinut olla siellä vielä toisenkin viikon >:3 Mutta tosiaan, kotona oleilen nyt tämän seuraavan viikon ja perjantaina käväisen kaverini, hänen isosiskon ja hänen isosiskonsa kaverin kanssa Hesassa.
Serkku vähän siivoili vanhoja korujaan pois ja minä pelastin nämä kolme roskikselta.Valkoiset helmet ovat vaan kätevät ja tuota avainkorua olen miettiny joskus aiemmin. Mitä tuohon kännykkään tulee, uusin sen "ketjun" jonakin päivänä, en minä sitä tuollasena laita kaulaan (muuten vain pistin tänää...)

Ja koulutkin alkaa kohta! Loma on menny taas niin nopeasti, pari viikkoa minulla enää jäljellä ja sitten takas sinne keltaseen rakennukseen o.o Tää vuosi kyllä sitten panostetaan, että todellakin pääsen haluamaani lukioon!

Ottelen varmaan kuvia sitten niistä vaatteista/tavaroista mitä Hesasta tuli ostettua... ja siitäkin tuli mieleen että meikkipussi ja vaatekaappi pitäisi TODELLAKIN siivota...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti