11. huhtikuuta 2011

Kupliissa lauantaina

Viikonloppu oli varsin mukava ja sain jotenkin psyykattua itseäni entistä enemmän, että voisin ilmestyä jopa kouluun lolit päällä. Ikuisuuskysymyksenä se tietenkin pysyy koska sen teen, mutta jaa... olen vain tämmöinen.

Lauantaina sitä sitten käytiin Gikon kanssa pyörähtämässä Finlaysonin alueella tarkastamassa Kupliin myyntipöydät ja katsahtamassa cossit lävitse. Selvisi, että tänä vuonna suosioon pääsi Star Wars, Vocaloid (erityisesti cossit magnet-kappaleesta) ja Touhou. Jälkimmäisestä en tiedä mitään joten en kommentoi siitä. Hyviä cosseja oli ja tuli jälleen vähän naureskeltua hyville esiintymisille (vaikka kieltämättä coneissa ne on tuplasti tasokkaampia).

Pieni yllätys tuli, kun nähtiin koko koulumme opettajat kerralla kävelemässä kohti koulutusta (kohde tuli tietoon vasta tänään), kun jonotimme cossikisoihin. Pieni shokki, mutta tästä on selvitty jo. Pari kömmähdystä itseni kohdalla kävi ruokien suhteen, ostin vääränmakuista jääteetä (no sugar eikä se ees näkyny siinä tarpeeks isolla!) ja subwayssa valitsin suklaamurukeksin sijaan rusinakeksin D: Jaettiin Janin ja Gikon kanssa Gikon keksi kolmeen osaan kun hän vähän nirsoili.

Mitäköhän muuta... tuli tavattua tuttuja ohimennen tai jopa juteltua, mummuassa entinen luokkalainen ja Aristosa. Noloa mutta myönnän, että olisin lähtenyt karkuunkin jopa ellei Giko olisi erikseen päättänyt haluavansa hänestä ja seuralaisistaan kuvaa kameraansa....... Erittäin hauskaa oli kuitenkin~

Kupliin jälkeen käväsimme katsomassa Black Swanin, jonne ilmestyi muutama muukin tyyppi luokaltamme katsomaan. Tyypit, sitä ei sanota turhaan ahdistavaksi joten jos joku ei ole sitä vielä nähnyt, se TODELLAKIN on ahdistava ja ällöttävä muutamien kohtien takia. Mutta jos tietyt kohdat voitaisiin hypätä ylitse, katsoisin sen ehdottomasti uudelleen, rakastuin loppuun~ Vaikka sehän ei mikään onnellinen ole...

Jah jah mitäs mulle käteeni jäi? Pockypaketti on jo finnkinon roskiksessa ja samoin toinen jääteepullo (muttei se joka maistuu kamalalle, pitäis varmaan sekin heittää pois vaikken ole juonu o.o)... ah ja sain ostettua viimeinkin Gothic&Lolita Biblen vieläpä tämän vuoden~ Muuta en tainutkaan ostaa kun loput rahat meni ruokaan. Ah sori mutta musta ei tainut säilyä yhtäkään kuvaa lolit päällä D: Ens kerralla parempi onni.

2 kommenttia:

  1. Ohhohohohoo, senkin lollero. Oisit tullut miittiin! Ens kerralla sitten, eikös?

    VastaaPoista
  2. toivottavasti D: mietin aika pitkäänkin ilmottautuako vai ei ja se sitten jäi :'D

    VastaaPoista