24. syyskuuta 2015

Ostoksia

Tracon tuli ja meni, ja harmillisesti en ehtinyt nappaamaan koko tapahtuman aikana yhtäkään asukuvaa itsestäni - puhumattakaan tilannekuvista. Olin töissä meidokahvilassa lauantain ajan joten se ehkä selittää osittain ^^'

Viime päivinä oon tosin uudistanut lolitavaatekaappiani melkosesti niin ostamalla kuin myymälläkin käyttämättömäksi jääneitä vaatteitani pois. Lähinnä olen myynyt ja ostanut tilalle sellaisia, jotka on muuten ollu kivoja, mutta malli/koko ei oo sopinut minulle aivan täydellisesti ja tilalle olen löytänyt paremman vastaavan vaatteen.

1. Liz Lisa villatakki, second hand
2. Innocent World OP, second hand
3. Dear Celine liivi, taobao
4. Baby the Stars Shine Bright blouse, second hand
5. Innocent World hame, second hand
6. Liz Lisa laukku, second hand

Ehdottomia lemppareitani tällä hetkellä ovat tuo Liz Lisan villatakki ja Dear Celinen liivisysteemi~ Villatakki on aivan tajuttoman lämmin ja osottautui paljon lolisopivammaksi kuin aluksi edes ajattelin! Paras löytö tosin on tuo IW:n pitsimekko, joka löytyi Traconin kirpputorilta 50€ - en miettinyt kyllä kauaa kun sen nappasin mukaan :'D. Odottelen myös vielä paria pakettia, joista toinen on jo Suomessa kaverin hallussa ja toinen vasta matkalla luokseni, mutta sen jälkeen pitäisi taas malttaa hillitä tätä ostelua (möö).

See ya!

3 kommenttia:

  1. Miten söpöi vaatteita~
    Ja mulla olis ollu kyl susta kuvii meidona~~ ;)) <3

    VastaaPoista