9. huhtikuuta 2016

Kuulumisia

Enpä olekaan ehtinyt kirjottelemaan vielä tän vuoden puolella blogiin. Mun piti jo helmikuussa julkaista vaatekaappipostaus, mutta sen tekeminen alkoi venymään sen verran paljon et päätin tähän väliin kirjotella vähän, mitä näiden kuukausien aikana oon touhunu ehtinyt ostella.Hame: ebay - Blouse: AatP secondhandEbayTampere Kuplii -hankintoja

Mun alkuvuosi oli melkosta vuoristorataa niin oon senkin vuoksi ollu vähän hiljanen blogin puolella, vaikka mulla on ollut tarkotuksena postailla tänne jo viimeisten kahden-kolmen kuukauden aikana. Tällä hetkellä yritän palautella viimeisiä avoimen yliopiston tehtäviä ja alkaa lukemaan armottomasti pääsykokeisiin, ettei tarvitsisi kolmatta välivuotta viettää. Cossikin on suunnitteilla Animeconiin, mutta siitä höpötän luultavammin vasta lähempänä tapahtumaa.


Käväsin kuitenkin Kupliissa, kun sellainen oli Tampereella. Mulla oli molempina päivinä lolitat päällä, mutta lauantailta ei jääny minkäänlaista kuvamateriaalia johtuen melko pitkälti siitä, että tuli aamulla kiire bussiin (josta sit lopulta myöhästyin). Muuten en olekaan jaksanut juurikaan näyttää ihmiseltä vaan oon melko paljon menny opiskelijapulsulookissa.

Vaikka oonkin talvi-ihminen musta on tosi mukavaa, et kelit lämpenee viimeinkin ja saa luopua kokonaan talvitakista. Oikeastaan tässä on ollut pari päivää jolloin olis ehkä tarvinnu talvitakkia, mut oon jääräpäänä kieltäytynyt enää sellasta vetäsemästä päälleni, kun kerran lämpösempiä päiviä alkaa olla enemmän.

Mut nähään taas, see ya!

1 kommentti:

  1. Itsekin pakkasin juuri talvitamineet kellariin ja kevätpusakalla mennään vaikka välillä hyytääkin niin pirusti! Mutta se on _kevät _nyt!!!!1 Ja ihanan rauhallinen asukokonaisuus!

    VastaaPoista