8. marraskuuta 2010

Luntaaaaa~

Kärsin. Nuhasta. Tai en minä sitä nuhaksi voi sanoa, vaan on vähän tukkonen olo, joka saa kuulostaan mun ääneni ihan nuhaselta. Jaaaag haaar duhaaaa.

Mulla ei valitettavasti ole kuvia vaikka haluaisinkin lätätä tähän. Aamulla kuvaviestinnän tunnilla kävin ottamassa ulkoa kuvia, kun tänne viimein oli sitä lunta satanut kiitettävästi (ja joku ehti jo sanoa että tulee vettä loppuviikosta D:). Ja ne kuvat sitten jäi koululle sille kuvisopelle -.- Ei voi sitten ite ottaa niitä kuviaansa! ...Nojoo olen katkera kun en saanut niitä ittelleni. Olis pitäny pyytää mutten sitten pyytänyt.

Eipä pahemmin muuta tapahtunutkaan, Giko passitettiin hamppulääkäriin (anteeks minne? hammaslääkäriin kyl..) ja sitten sen siskon auto levis matkalla. Pisteet hälle.

Ja nyt katsoin Dancen finaalin. Kaikki olis voinu voittaa, joten ei ollu mikään pettymys kun sain selville kuka voitti. Suosikkini tosin olivat Markku ja Taru >:3 Ja Marco oli sama itkupilli itsensä, lahjoitetut nenäliinat meni käyttöön~

Ou, huomenna mennään kuunteleen jorinaa lukioista ja amiksista. Peruutuksen peruutuksen johdosta siis (eli alunperin ei pitänytkään mutta sittenkin mennään). Lähdetään Janin ja Gikon kanssa sitten sen jälkeen syömään kaupunkiin ja sitten japanin tunnille (Jani ei tuu mukaan vaan lähtee teatteriharkkoihin~) ...HELVETTI! Siitä on se sanakoe TT______TT Täytyy siis alkaa lukemaan....

Bye-bee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti