29. marraskuuta 2010

Vähän lisää pahaa pukkia

Oh unohdin mainita aiemmin että se Potter leffa oli mahtava~ Jea kannattaa kattella jos tyksii Pottereista.

Sain tietää tänää, että se kolmas päivä joulukuuta tuleva Rare Exports on alunperin joku joulutervehdys....... jossain kauppaketjussa? Anyway! Ennen sitä leffaa on tehty parikin minielokuvaa, ensimmäinen juuri joulutervehdykseksi ja toinen osa vain sen takia, koska siitä tuli niin suosittu.Pahoittelen, siinä on espanjalaiset tekstit -.- Mutta ensimmäinen osa lyhytelokuvista, josta koko tarina lähtee käyntiin. Hellyyttävää kun yrittävät opettaa pukkia käyttäytymään XD Alunperin tehty pienellä budjetilla mutta on hyvin toteutettu täytyy kyl sanoa.Tätä toista ei kannata katsoa jos veren lentäminen aiheuttaa jo astmakohtauksen.

Nämä katottuani älysin enemmän sen elokuvan ideaa. Jeps, pakko nähdä (tietty kun Suomesta on kyse! ...hetkonen)

Mitäs muuta tähän päivään kuului.... No pakkasta oli paljon enemmän kuin viimeviikolla (eikä saatu sen hyväks olla sisällä T^T julmaa) Jajaaa kouluruoka oli vaihteeks hyvääkin... Oli uskonnonkoe ja....... joo en puhu siitä.

Jea ja sitten on se bussikohtaus. Mokasin aika mukavasti, luulin että vieressäni istuva henkilö jäisi seuraavalla pysäkillä ja tein tilaa mutta oikeesti hän ei jäänyt jonka johdosta.... juu. En enää kulje yksin bussissa...... ainakin yritän. Nolottaa ajattelu -.-

Hmm ylihuomenna alkaa joulukuu~ Wheeeee!

1 kommentti: