1. helmikuuta 2011

No angst

Tässä kohdassa olis voinu heittää jotain sarjista mutta mun aivot ja voimat ei riitä tällä hetkellä sellaseen. En tiedä paljonko mulla on kuumettaKuumetta on jotain 36,7 (no eihän se oo ees kuumetta -.-), päähän sattuu aina kun liikautankin sitä (siis päänsärky, ei oo niskat kipeenä), ääni on ihan menny joten kuulostan aivan harakalta ja mitäs muuta... kipeä yskä ja kuume tiivistettynä. Olishan tänää voinu mennäkin japanska tunnille mutta pyöryttää käveleminen niin en oikein uskalla sitten lähteä tuonne pakkaseen... tosin ei siinä olis ollu muutenkaan järkee jos mun puheesta ei saa erkkikään selvää :'D

Olin siis kotona koko päivän. Tänään olisi pitänyt lähteä "kahville" (lainausmerkit siksi, etten juo oikeasti kahvia), mutta tuli eilen tämä prkleen kuume ja sitä sitten joutu jälleen siirtää myöhemmäks. Rassaavaa -.- Aika leppoisa päivä oli oikeastaan, mitä nyt aamulla tunsi itsensä totaalisesti kuolleeks mutta sitten siinä keskipäivän aikaan kävin suihkussa (erittäin kuumassa suihkussa, ah~) ja aloin syömään pizzan palasta. Yritin nukkua tuossa ennen iltaruokaa mutten mitään unta saanut .__. Joten aikalailla tässä on tullut datailtua ja ensimmäistä kertaa pitkään aikaan pystyin myöntämään, että mulla on todellakin tylsää jopa koneella o.o.

No mutta jatkoin kuitenkin vähän yhtä wakakopiirrostani (jonkun sutun siitä tungin tänne aikoja sitten) ja värityksestä puuttuu sitten aikalailla yksityiskohdat... hohhoijaa, pelottaa etten jaksa työstää sitä valmiiks -.- Piti vääntää joku omakuvakin tänään mutta... jaah. Aika köyhä lopputulos tuli. Tosin jonkin sutun onnistuin piirtään.Jokainen voi ajatella keltä se muistuttaa, minulle se joka tapauksessa on random henkilö vaikka jollekulle toiselle siitä voisi tulla mieleen jopa Riina.

Yritin asentaa jotain peliäkin tänään mutta säälittävä lopputulos :/ Ainakin sain työstettyä etieppäin ficcini prologia ja nyt se vaatis jonkinsortin lopetusta, mikä tapahtuu varmaan vasta huomenna.

1 kommentti: