17. helmikuuta 2011

Penkkaripäivä

Pitkästä aikaa sitä viitsii edes vaivautua tulemaan tänne. Pikakelauksella selasin uusimmat päivitykset ja kaikkea kivaa löytyi~ Jep jep.

karkki Mutta tänään oli penkkariajelu abeilla ja mentiin sitten koulusta katsomaan niitä. Tykkäsin klasun julisteesta eniten, tosin en nähnyt kovin hyvin muita kun ne joko oli a) valkosella pohjalla ja paljon tekstiä b) revitty. Karkkeja tuli kerättyä kaiken kaikkiaan tasan 20.

Ja eilen sain sitten kässäntyön kotiin. Se on kyl vielä kesken, mutta otin sen mukaan ihan sen takia, että saan ostettua siihen oikeanlaista brodyyripitsiä ja nappeja. Lauantaina mennään katteleen samalla kun mulla on tuo parturi (jes pääsen eroon punasesta ottiksesta (alko kyllästyttään kun alkaa hiljalleen ilmestyyn muitakin joilla on samallalailla laitettu)).

paita


Voin ottaa uuden kuvan kun se valmistuu sitten joskus. Mutta siihen olisi tarkoitus tulla kolme nappia tuonne taakse ja iso musta rusetti tuohon eteen. En tiedä laitanko tuonne hihan reunoihin myös napit tai rusetit (niin kuin äiti ehdotti). Noh sen näkee sitten.

Mihin sitten tämä aika on kulunut? Noh... Lähinnä olen tapellut Dewymorningin kanssa ja sitten uuden sarjiksen kanssa (joka on kyllä vieläkin pahassa vaiheessa, kansi ei ole edes valmis) jonka tarkoitus olisi osallistua Netsarlin sarjiskisaan. Viikonlopun tavoitteet olisi ommella viimeinkin se alushame (kangasta on mutta aikaa ei) ja vähän parannella tuon paidan helmaommelta.

3 kommenttia:

 1. vaan 20? ajattelin että sait enemmän kun olit siellä kyynärpäät ojossa (no ei ihan mutta kuitekin) xD

  nyt kyllä sun pitää saada jotain aikaseks. Yritä saada se kansi, eikös se ole jo hahmoteltu tai jotain? vai muistanko ihan väärin ^^'

  VastaaPoista
 2. Oivoi, oliko teillä koulua vaikka oli penkkaripäivä? Meillä ei ollut xD
  Itse sain kerättyä ehkä kaksi kiloa karkkia (kaksi muovipussillista)
  Olin kyllä niin jäässä, etten kovin paljoa kiinnittänyt julisteisiin huomiota, mutta Aamulehdestä ne sitten näkee...

  VastaaPoista
 3. Satusankari: Niin minäkin kuvittelin mutta jaah, kyl tekin lopussa keräsitte aika paljon niitä XD

  Aristosa: No päästiin sen kunniaksi 12 koulusta kun normaalisti vasta 2 olisin päässyt. Täytyy stalkkailla sitten Aamulehdestä/Morosta kun ne sinne tulee. Tosin moron nettisivuilla pääsee äänestämään parhainta penkkarijulistetta joten sielläkin vois käydä stalkkailemassa

  VastaaPoista