12. toukokuuta 2011

Hahmosuunnitteluja

Siitä on varmaan melko törkeesti aikaa viimepostauksesta mutta ei anneta sen häiritä (päivitystahti kun on tämmöstä teki sille sitten mitä hyvänsä). Lukion pääsykokeet tuli ja meni enkä enää jaksa sen pahemmin jahkaila pääsenkö sinne vai en, kun sen saa tietää viimeistään kesäkuun loppupuolella vasta.

Tänään tosin oli coopperi koulusta ja olen tyytyväinen suoritukseeni. Tai se on vain vähättelyä toteamalla "ihan tyytyväinen" kun se meni oikeasti hyvin! Tähän mennessä oon juossu vain 6½ siitä mutta nyt tuli 7 ekaa kertaa~ Äikän koe tosin oli törkeen vaikea, mutta näkeepi mitä siitä sitten tulee. Mutta enää yks koe jäljellä, jipii!

Mutta olen tässä nyt pohdiskellu hyvinkin paljon uusia hahmoja itselleni uutta roolipeliä varten (viimeinkin saan itsekin jotain tuotettua ja perustettua jopa oman roolipelini o.o). En nyt viitsi vielä puhua juonesta juuri mitään, koska hion sitä vielä paljon ja paljon ja varmasti tulee vielä paljon muutoksia paikkojen ja alueiden suhteen. Mutta voimme aloittaa tästä parhaillaan kehkeytyvästä hahmosesta~Pienoinen tunnelmakollaasi kun oli (jälleen) ongelmia vaatteiden suhteen. Iso kiitos Norpalle, häneltä linkki alunperin tulikin (siis täällä voi noita tehdä). Teen vielä toisen tunnelmakollaasin tänään yhdelle hahmolleni, jota yritin piirtää tänään yhdellä välkällä saamatta kuitenkaan mitää muuta valmiiksi kuin naaman D:

hiukset


Ja tuollaiset hiukset neidille tulisi. Uskon muuttavani hiustenväriä aikaslailla, vaikka tuommoisetkin ovat hauskat. Tarkoitus kuitenkin on luoda poikamainen olemus (ehkä jopa niin paljon että väärinkäsityksiä syntyisi).

hiukset


Tämmöiset hiukset haluaisin vielä jollekin hahmolleni, mutta katsotaan mitä tulen vielä keksimään :3 Piirtelen neitosistani kuvia vielä joten niitä odotellessa!

2 kommenttia:

  1. hooo~
    mielenkiintoisia hahmoja olet luomassa ainakin nyt ulkonäön puolesta. Mutta siis johonkin roolipeliin menevät.

    (muista niitä sarjiksiakin jatkaa joskus >:3)

    VastaaPoista
  2. Jeps menevät ja haha joo yritän muistaa :'D (eiku siis yrittää ja jaksaa)

    VastaaPoista