1. toukokuuta 2011

Vappu

Tuossa tuli äsken tuskailtua kuinka huonosti minulla on mitään kuvia otettuna mistään. Käytiin kyllä siis maanantaina (?) Gikon kanssa kuvailemassa metässä muttei sieltä mitään hauskaa löytynyt julkaistavaksi. Suomen metät näyttää olevan melkoisen tylsiä (tai sitten juuri tuo Marski).

Tarjolla olkoon tänään pari sketsiä, jotka menevät kuvaviestinnän työhön. Koko juttu pitäisi olla huomenna valmiina, mutta arvatkaapa olenko mä mitään saanut aikaseksi. Anon lisäaikaa... ja yritän saada siihen mennessä sen valmiiks. Ei tässä mitään, muutin suunnitelman ihan toisenlaiseksi viimehetkellä, vain yksi kuva on valmiina lopullisia käsittelyitä varten jaaa... yks tulossa väreineen (aloitin tänään värittämistä) ja tuo kolmas on vielä koskematon. 10 kuvaa pitäisi saada piirrettyä, mutta katsotaan nyt sitten...
Kuvissa siskokset Riina ja Saaga


Itselläni vappu ei mennyt ehkä ihan niin hyvin kuin olisi voinut mennä. Oli minulla eilen ihan hauskaa, mutta en tiedä sainko kaverini kanssa jonkun vatsapöpön sieltä missä yövyimme. Edelleenkin on vähän kumma olo (vaikkei luojan kiitos enää okseta niinkuin aamulla, ehkä enemmän sellanen heikko olo?), mutta vaikka purjoaisinkin, huomenna menen kouluun ja samoin muina päivinä, maksoi se mitä sitten ikinä. Saattaa kuulostaa vähän hölmöltä, mutta en ole koskaan muistaakseni tehnyt mitään rästikokeita ja olen kuullut niistä vain pahaa ja mua ei vain kiinnosta tehdä sellaisia, joten menen suorittaan kokeet pois, kun niitä kerran kuus enää on jäljellä. Perjantaina jokatapauksessa on pakko päästä liikkeelle, lukion pääsykokeet joten vaikka olis se 40 astetta kuumetta jne. menen :'D Semmoista.

Laskeskelin aamulla, kuinka monta viikkoa enää jäljellä ja teoriassa niitä olisi viisi, mutta käytännössä n. neljä, koska yks menee siihen, että reissataan luokan kanssa Italiaan :3 Siinä menee kyl ysien päivät ohi suun mutta... ei voi mitään. Eli siis neljä viikkoa olisi enää koulua ja pitäisi hiljalleen päättää minkä mekon hankin kevätjuhliin. No, minulla olisi kaapissa yksi ihan kelpuutettava, mutta... olen pohtinut ihan hirveästi haluanko tälläytyä viimeisenä päivänä ihan kunnolla eikä tulla pelkästään siisteissä vaatteissa tms. Vaikka niin kävisikin, voinhan minä hehkuttaa tästä....

Surffailin vähän yhtenä yönä ja löysin Mary Magdalenelta tuon kaunokaisen~ Siihen yhdistettynä Bodylinen ne "peruskengät" valkoisina. Ainoa pieni mutta on tässä se, että mekko maksaa kuitenkin reippaasti päälle 200€ eikä minulla ole varaa kustantaa sitä, jolloin pitäisi turvautua vanhempiin. Siinä on sitten se pieni ikävä seikka, kehtaanko pyytää noin kallista mekkoa itselleni ja käykö siinä niin, etten käytä sitä enää koskaan, jolloin rahat menee ns. hukkaan? Toisaalta jos tuon saisin... ah! Jokatapauksessa aion kustantaa kengät ihan itse, piste. Laukkuhan tähän jo löytyisi ja sukat jne jne. joten niin. Katsotaan mihin suuntaan tämä nyt tästä menee.

Toivottelen vielä hyvää vappua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti