18. kesäkuuta 2011

Piirtäminen laiskottaa

sarjis

Tokasta kuvasta meinasin unohtaa piirtää itselleni korvan... jos ihmettelette hiustyyliä, kokeilin tänään pistää hiukseni korkealle nutturalle ja onnistuin... ja tapanani on piirtää aina itteni sillä kampauksella mikä se on sinä päivänä.


Et tämmöistä minun elämässäni. Odottelen vieläkin koska Anna Housen paita saapuisi, siitä on kulunu nyt se 8 päivää kun maksu tapahtu viime viikon perjantaina ja olis kiva saada se, ennen kun lähetään matkalle Ranskaan........ Tosin kauhutarinoita tuosta paikasta on kuultu, mutta toiveena olisi, että se on vaan se Suomen tulli tai posti joka kettuilee.

kuva Niin ja oikeastaan tuo hiustyyli-idea lähti tästä uutukaisesta hahmosta liikkeelle, jonka piirsin melko nopeasti hahmokuvausta varten. Enpä ole vieläkään hyödyntäny enkä tiedä pitäiskö värittää uudelleen (deviantartista löytyy väritetty versio), kun nopeasti väritettynä se ei ole yhtä edustava kuin luonnosteltuna... mutta halusin jotain valmiiksi ja nopeasti, kun oon jumittanu piirtämisen kanssa jo ihan tarpeeks -.- Sarjista pitäis piirtää mutta EN SAA MITÄÄN AIKASEKS. Ehkä tätä pitäisi tosiaankin kutsua jokskin artblockiksi tai keksiä ihan oma sana sitä kuvaamaan.

Mutta tosiaan Ranskan matka lähestyy ja se tarkoittaa autossa istumista. Tulee käytyä sielläkin missä ei ehkä ole ennen tai on mutta ei muista mitään. Itse ehdotin tätä äidille kokeilumielessä ja sitten se jotenkin kehittyi tähän pisteeseen. Hyvä vain, automatkailu on lentokoneen sijasta ihan mukavaa. Ja kuvia todellakin aion ottaa niin paljon, että muistikortti alkaa valittaan olevansa täynnä.

Muuta... no minut tulee näkemään Animeconissa myös, että hihasta nykimään jos uskoo tunnistavansa minut tai muuta. Voi olla että taviksena tulen sittenkin riippuu miten majoittautuminen hoituu. Well, let's see it then.

1 kommentti:

  1. ookko käyny kampaajalla (taas) tai jotain kun sulla on kokopunaset hiukset?!
    vai ihan näön vuoksi sellaiset piirtelit? :B

    VastaaPoista