16. elokuuta 2011

Haaste!

1. Avaa neljäs kansio, jossa on kuvia.
2. Avaa neljäs kuva ja julkaise se blogissasi.
3. Selitä kuva
4. Haasta muita blogeja samaan.


No tota noin... kyseessä on Creimeiden oma poni Satin jos en väärin muista, ja joskus vuonna nakkisota minun piti tehdä leiska hänen ponistaan, kun joku oli toivonut kesäistä leiskaa kaippa juuri kyseisestä rodusta jonka hän omisti... tai jotain. En muista tarkalleen, mutta tuohon kuvakansioon olin sen tallentanut joskus Miyanden aikaan.

Tavallaan inhottaa, kun omat kuvakansioni ei sisällä niin kivoja kuvia kuin muilla ja on aina ihan sekasin kaikesta turhasta. Olis ollu kivempi selittää joku toisenlaisempi kuva, mutta jah, tämmönen tällä kertaa :'D

Ja tuota noin, sen sijaan että haastaisin tiettyjä henkilöitä, haastan teitä kaikkia tekemään tämän, jos et ole vielä sellaista tehnyt. Satuinpahan näkemään tämmöisen toisessa blogissa ja otin ajan kuluksi itselleni, kun ei vähään aikaan ole tullut edes päiviteltyä.


Hmm~ Huomenna on ryhmäytys koulusta ja se tapahtuupi Viiking saaressa. En ole tuolla pitkään aikaan käynnyt, mutta toivon päivästä tulevan hauskan (ja jos ei, niin teen siitä sitten väkisin). Sadetta ei todellakaan kukaan toivo sinne, sillä hauskanpito on vähän hankalampaa sateenvarjojen kanssa, vaikkei miksei sellainenkin voisi olla hauskaa? Harmittaa vaan, etten omista kovin kauniita kumppareita, en taida omistaa ees ollenkaan D: hitto vie, nyt täytyy tehä asialle jotain kun syksykin on tulossa!

Ja muutenkin huomenna alkaa reenit. Jes, tästä se himotreenaaminen alkaa ja kesämasu pääsee viimeinkin talvilomalle. On kyl kertyny taas tuota ylimääräistä että hyvä vaan, että pääsee liikkumaan kunnolla.

1 kommentti: