20. elokuuta 2011

Uutta hamee mä metsästän~

Ryhmäytys viikin (se on viikin eikä viiking o.o millä logiikalla?) saaressa meni erittäin hyvin ja hauskaa oli. Koko viikko on muutenkin mennyt aikas lailla putkeen, paitsi perjantai-iltapäivän bussisäätö kyl sai hermot kiristymään ja vihaamaan tampereen nyssebyrokratiaa.

Tracon lähestyy, iiiiiiik! Minisilinteri on vielä tekemättä ja mahdolliset kengät hankkimatta ja, ylläri vaan, olen jälleen matti kukkarossa D: Ennakkoliput on ostettu, joten sitä ei tarvitse enää miettiä eli se tarkoittaa minun kohdallani sitä, että olen molempina päivinä hyppimässä tamperetalolla ^^ Tunnisteen ajattelin tehdä vielä kassiini, mutta katotaan ny mitä ees saan aikaseks tässä kahdessa viikossa.

Ja ja huomenna olisi tarkoitus viettää kaverin synttäreitä~ Lahja on hankittu, kakku on ilmeisemmin tulossa, mutta kortti uupuu D: Luonnosteltu se on ja silleen, mut väritystä se kaipais vielä enkä oo vieläkään evääni liikauttanu sen eteen. Huone pitäis siivota, en kyl vaan tahdo tajuta, miten oon saanu sen tähän jamaan. Kaikki lojuu lattialla, siis aivan kaikki. En oo nähny näin sotkusta huonetta ennen...

Mut tässä on tullu muutenkin haaveiltua lolihameiden ostamisesta. Mekkoon ei ole varaa (ahahha mistäköhän johtuis?), joten hame on luonnollisesti vähän halvempi verrattuna kunnon brändimekkoon. Toisena kriteerinä ajattelin, että hameen pitäisi soveltua koulukäyttöön sitten hamassa tulevaisuudessa, kun minulla ei tule olemaan joka päivä liikkaa (kyllä, lasken sen olevan iso este loleiluun, olen vaan liian mukavuudenhaluinen). Väkisinkin päädyin sitten korsettihamemaiseen sydeemiin, kun sellaisen omistan entuudestaan ja rakastan sitä tällä hetkellä eniten.

Tätä olen katsellut jo jonkisen aikaa Innocent Worldin sivuilta ja jokaisella kerralla rakastun entistä enemmän tuohon punaiseen hamoseen. Se on mustanakin ihan jees, mutta tuo punainen iskee ehkä eniten muista värivaihtoehdoista. Toisaalta, punainen on yks lempiväreistäni ^^'

Myös tämäkin IW:n hame pidemmän katselun jälkeen näytti ihanalta. Tämän kohdalla vain musta näytti inhimillisen näköiseltä, muut versiot... hyrrr, en halua edes ajatella. En pitänyt, meni liian oudon näköiseksi värimätsäilyt ja muutenkin.

Eikä unohdeta Bodylinea! Päätin käydä vaihteeksi sielläkin ja positiivisinta tällä kertaa oli se, että yrityksen sivut olivat vaihtaneet ulkoasunsa paljon nätimpään ja parempaan! Toinen positiivinen löytö oli sitten myös tämä, eikä se näytä kovin pahalta epämuodostumalta ja kangas on nätin näköistä, tai ainakin kuvassa näyttää olevan. Jäljellä näytti tällä hetkellä olevan tuo beige versio, enkä ihmettele ^^' Musta olisi ollut nätti, mutta tuo beige kelpaa kyllä myös~ Takaa hame ei näytä ehkä niin kivalta, kun sieltä löytyy vain tylsä shirring, mutta ei se mitään! Halpa se on, jos postikuluja ei lasketa.


Tätä printtiä olen kuolannut jo jonkisen aikaa AP:ltä. Tosin ajattelin toivovani jompaakumpaa näistä vanhemmiltani joululahjaksi (tajusin senkin mahdollisuuden vasta hiljattain!), todennäköisemmin tuota hametta~ Muinakin väreinä tämä printti poikkeuksellisesti näytti hyvältä, mutta valkoinen/beessi iski parhaiten minuun :3

Nämä kaksi korua ajattelin tilaavan lähiaikoina, kun rahaa tulee kertyneeksi lompakkoon tarpeeksi. Sormus on vain niin söpö, vaikka onkin kullanvärinen ja samoin myös tuo rannekoru.

Ens viikolla olisi minun kohdallani tiedossa retki Hesaan taidenäyttelyyn. Suunnitteilla oli, että pääsisin sonnustautumaan loleihin vihdosta ja viimein, mutta nähtäväks jää jälleen.

2 kommenttia:

  1. Itsekin kuolailen tuota punaista IW'n hametta. Se on niin ihana ;__;
    Traconissa nähdään! ^^

    VastaaPoista
  2. Se on D: Ja haluun sen viel jonakin päivänä.

    Jepa, nähpiin~

    VastaaPoista