22. syyskuuta 2011

HA-LU-AN UU-DET KUU-LOK-KEET!

Haluan haluan haluan!

Eikä tämänpäiväinen Demi auttanut asiaa yhtään! D: Löysin Coloudilta liiankin ihania Hello Kitty -kuulokkeita ja nyt haluan useammat niistä itselleni.
Mutta ne ei vaikuttanut maksavan kovinkaan paljoa, paljon vähemmän kuin nykyiset Skullcandyni ja ne kuvien perusteella on paljon pienemmät kuin noi!

Olen muutenkin uusien kuulokkeiden tarpeessa koska... niin, haluan massiivisen suuret kuulokkeet itselleni, olen jo melko kauankin halunnut.


Ja näin btw:nä muuttelin ulkoasua hivenen, kun aikaisempi versio alkoi risomaan ja sain ladattua tänään Velvet Factorilta lisää patterneja itselleni, kun kyseinen sivusto oli uudistanut vähän itseään. Rakastuin tuohon liilaan taustaan, vaikka väkisinkin mulle tulee mieleen se tosiseikka, että isäni vihaa liilaa yli kaiken :'D

Päivä koulussa oli muutenkin melkoisen mielenkiintoinen, sillä ensimmäinen koeviikko pärähti käyntiin! Ranskankoe meni kyl vähän penkinalle, mut ei se mitään! Se on ainakin nyt poissa päiväjärjestyksestä ja pääsin "pitkästä" aikaa dataamaan koneellekin~ (kaks päivää erossa koneesta LOL)

2 kommenttia:

  1. Hinoo että osaat tavuttaa! oon ylmpee susta :D
    eikun siis, joo ihunia ne kaikki kuulokkeet siellä~~ mutta armas lon! miksi noin tylsän värisiä vaikka tarjolla on pinkkiäkin??? :DDD

    VastaaPoista
  2. Mitää on tossa yhessä pinkkiä :'D

    VastaaPoista