13. tammikuuta 2012

13. Friday

Only in finnish today

Sen sijaan, että tämä päivä olisi ollut huono, olen ollut oikeastaan todella onnekas! Aamulla tietty otin sateenvarjon mukaan, koska satoi lunta ja paljon, mutten käyttänyt sitä, jolloin lopputuloksena oli armoton kastuminen. Kuitenkin, tänään sain viimeinkin uuden talvitakin itselleni, kun päädyin sponssaamaan (jälleen) Cremeliceä ja ostin häneltä pois laventelin värisen Bodylinen takin. Omia kuvia siitä ei ole, mutta bodarin omien sivujen kuva varmasti havainnoillistaa sitä tarpeeksi~Ylhäältä keskimmäinen


Sen koordinointia pitää vielä miettiä ja paljon, mutta tällä hetkellä ostoslistalla on iso musta kolmiokaulahuivi ja valkoinen tupsupipo~ Omistan jo valkean tupsupipon, mutta muoto on vähän vääränlainen :/ Tai sitten miksen osta samantien toisenlaista pipoa itselleni? Asiaa täytyy miettiä...

Lisäksi koulussa olen yrittänyt alkaa hiljalleen piirtää jotain josta voisin saada edes jonkinmoisen kuvan vielä tämän kuukauden aikana, koska kuvisarviointi on jo ensi viikolla ja omat näytteeni on melko kepeät... Luonnosvihkoa en tämän jakson aikana sen kummemmin ole pitänyt koska a) kaikki on lähes täynnä b) en ole hankkinu uutta. Mutta nämä kaksi olen viimeisten parin päivän aikana saanut piirrettyä.

Toisessa näkyy enemmän kumittamisen jäljet, kun menin feilaamaan silmän paikan ja tuon toisen varmaan yritän värittää ihan valmiiksikin... Katsotaan, nämä seuraavat kaksi viikkoa on aikalailla buukattu täyteen koulujutuilla (taas).

Huomenna miittiin ja lähinnä jännitän, miten saan hiukseni kuriin huomiseksi :/ Täytyy toivoa, ettei tuule kamalasti, sillä lumi ja tuuli yhdistettyinä on kamalinta mitä tiedän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti