27. kesäkuuta 2012

Cosplay stuff

Tänään olisi niitä lupaamiani kuvia cossin edistymisestä!

  For those who doesn't yet know I'm going to cosplay Kyoko Sakura and today I'll show you some photos during the process.

Eilen postissa tuli viimeinkin saappaat! Paketti oli järkyttävän kevyt, mutta onneksi sieltä paljastui haluamani kengät~ Tuskasinta tulee olemaan se, että kengät ovat niin kivat, että haluaisin käyttää niitä arkenakin ja pohjalliset on tehty villasta (eli tulee olemaan kuumat).

  Yesterday I finaly got my boots! The packet was shocking light but fortunaly there surfaced the shoes which I wanted~ It's a pity because they're so nice that I want use them on weekdays. The insoles are made from wool (so they'll be hot to use).

Vekkihame on nyt valmis ja jäljellä ovat enää paita ja takki. Hameesta täytyy ommella yksi sauma kiinni, mutta se ei näy vaikka sen jättäisikin tekemättä tiukan aikataulun vuoksi. Kaavoja olisi tarkoitus piirrellä tänä iltana, ja mahdollisesti leikellä myös kankaat.

  The pleat skirt is now ready and the shirt and the coat are left. Still I have to sew one seam in it but it's not that necessary when no one don't notice anything if I don't do that. My plan was draw pattern later and perhaps also cut the fabrics.

Peruukkikin on päätynyt onnellisesti kotiin, ja se on enää sovitusta vailla~ Sitä ennen täytyy taiteilla näiden paksujen hiusten kanssa, jotta saan sen menemään päähäni.

  The wig has also arrived to home and next it needs to try on~ Before that I have to do something from my thick hair so that I can use it.

Tänään olisi proppirinki, jonne menen lähinnä auttavaksi kädeksi. Toivottavasti saamme kaiken valmiiksi ennen deadlinea... tosin olen aika luottavainen sen suhteen!

6 kommenttia:

 1. Uu, looks good man! Minne oot tän Sakuran ny tekemässä? Muistat sit kuvia koko asusta tänne postata ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan menossa Animeconiin cossailleen porukalla, meiltä puuttuu vain madoka kokonaan, mutta suunnitelmissa oli tehdä rantapallosta Madoka-pää, jota heittelisimme sitten conialueella :'D

   Ja kyllä, kuvia cossista on tulossa lisää (ellei kokonaisuus feilaannu täysin...)

   Poista
 2. Oot ainakin hyvin vauhdissa~~ jatka samaan malliini~~ :B
  Ja sitten kun oot valmis nii voit tulla auttaan meitä.
  Kun meillä voi hyvinkin tulla vie kiire näiden pukujen kaa... ^^''

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan kuinka viimetippaan omat jutut jää :'D (kokeilin tänään sitä peruukkia ja oli hyvä! hankinnassa on seuraavaksi metallikampa) Mutta tulen mielelläni auttamaan, proppiringissäkin aseet edisty aikas hyvin~

   Poista
 3. MITEN NIIN TULEE KIIRE GIKKIS?! ETKÖ LUOTA VAI?! 8D
  eikun! Lon-chan saa vapaasti valua meille urakoimaan jos tykkää askarrella seurassa ^^. Meiltä puuttuu yhtä sun toista pientä, J-ponin paidan viimeitely ja Gikkiksen paita >u>'.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin sanoa Gikkikselle (hoho taidan alkaa käyttään sitä!) että voin valua koneen kera auttelemaan, jos oma cossi valmistuu etuajassa! Täytyyhän kaveria auttaa hädässä~

   Poista