10. kesäkuuta 2012

Hurr durr~

Ensimmäinen kesälomaviikko on mennyt jo huikean nopeasti! Pääasiassa löhöämiseen, mutta olen saanut aikaseksi yllättävän paljon kaikkea. Pidimme Gikon kanssa Sailor Moon maratoonin tiistaina ja pääsimme 20. episodiin. Sarja oli oikeastaan paljon parempi kuin muistin (ellei lasketa lapsuuteni muistoja siitä) siitä huolimatta, että siinä on paljon toistoa ja kliseitä. Siitä huolimatta Sailor Moon on varmasti ensimmäisiä animeita, joita olen koskaan töllännyt, ja sen vuoksi todella rakas.

Ja koska cossimme porukalla Puella Mado Madoka Magicasta, täytyyhän Sailor Moon tietää! :'D

Tein keskiviikkona mokkapaloja pitkästä aikaa ja koska norppanellejä (huom. nonparelleja) ei ollut tarjolla, päällystin ne oranssikellertävällä strösselillä.

Eilen tuli herättyä jo kahdeksalta kangaskauppareissua varten (oli kieltämättä tuskasta kun edellisenä yönä oli valvonnut puoleenyöhön saakka vähintään) ja mukaan tulikin jo paitaa, takkia ja hametta varten sopivat kankaat! Muutamat kaavatkin tuli ostettua samalla, mutta ehkä niistä käytännöllisin jatkoa ajatellen on vekkihameen kaavat.

Mukaan lähti myös harjan varsi Kyoko Sakuran keihästä varten ja muutamat parit sukat, joiden joukossa on myös mustat yli polven sukat cossia varten. Saappaat on jo pistetty tilaukseen (kun mistään muualta ei oikein löytynyt), joten jäljellä ei oikein ole enää kuin propin ja itse cossin tekemistä.

Ehkä kaikista mukavinta, mitä on viikon aikana tapahtunut, on se, että sain kesätöitä! Aloitan nyt heti huomenna aikaisin aamulla kello kahdeksan ja olen töissä noin kahden viikon ajan tämänhetkisten tietojen perusteella. Kyseessä on "tutustu työelämään ja tienaa", jonka kautta pääsin töihin. En ollut oikeasti uskoa, että saisin jotain palkallista työtä tänä kesänä, mutta toisin kävi. Nyt minulla on mahdollisuus hankkia viimeinkin se Nintendo DS, josta olen haaveillut jo pitkään... ja mikäli rahat riittävät, ehkäpä saan ostettua uuden mekon itselleni~

2 kommenttia:

  1. Jei mä pääsin kans ton kautta kesätoihin!:) mut unohdin sen infohöskän xD

    VastaaPoista