5. elokuuta 2012

Vielä on kesää jäljellä...

Koulujen alkuun ei ole kuin viikko jäljellä! Kesäloma on mennyt turhankin nopeasti taas, mutta tällä kertaa tuntuu kuin se olisi ollut lyhyempi verrattuna edellisiin kesiin. Voisin olla oikeastaan jouluun saakka lomalla, joten ehkä ensimmäistä kertaa olen todellakin shokissa koulujen alkamisesta. En mä ole valmis vielä menemään koulun penkille, en likimainkaan! Mihin se aika yleensäkin meni?

Yritän kuitenkin asennoitua tämän viimeisen viikon aikana jotenkuten tähän. Asiaa ei tietenkään helpota, että lähden jo torstaina matkalle ja palaan sunnuntaina yöllä, kun jo seuraavana päivänä olisi tarkoitus mennä kouluun. Siitä huolimatta uskon että matkasta tulee varsin mukava~

Enigeis! Tänään innostuin tekemään pari asukokonaisuutta polyvoren avulla koulujen alkamisen kunniaksi.

School outfit

Dress&blouse: Innocent World 
Shoes: Bodyline 
Parasol: Victorian Maiden

School outfit 2
Dress&Parasol: Victorian Maiden 
Blouse&Accessory: Innocent World 
Shoes: Bodyline


Kouluun ei viitsi koskaan tälläytyä niin hienoksi kuin vain suinkin - tämä itseni kohdalla johtuu vain siitä, että aamulla on mukavempaa nukkua mahdollisimman pitkään. Olen huomannut, että mekot ovat paljon mukavempia kuin hameet. Hameita on huomattavasti vaikeampi koordinoida, mutta myös niiden kuminauha puristaa inhottavasti, mitä kauemmin hame ehtii olemaan päällä. Sen vuoksi mekot ovatkin tällä hetkellä ostoslistallani numero ykkösenä niiden mukavuuden vuoksi. Odotankin innolla Ofelia Markettia, koska mekkojen hypistely paikan päällä on paljon kutkuttavampaa kuin nettikaupan sumeiden kuvien tuijottaminen.

Lisäksi kunnollisten kenkien ja laukun etsiminen on tällä hetkellä käynnissä ja toivon, että löydän sellaiset matkaltani. En tajua, miksi mustia hyvännäköisiä kenkiä löytyy kilokaupalla, muttei sitten ruskeita parin pariakaan. Laukkujen kohdalla asia on käänteinen; kauniita ruskeita laukkuja löytyy enemmän, muttei mustia. Yhdistelen kyllä surutta mustaa ja ruskeaa, mutta pitäisin enemmän siitä, että kengät ja laukku olisivat samaa väriä.

Sitten olisi lukijoille kysymys! Haluaisitteko, että tekisin joskus postauksen tämänhetkisen lolivaatekaapin sisällöstä? Lollerovaatteita ei ole vielä ehtinyt kertymään huimasti, mutta kiinnostaisiko ketään nähdä, mitä kaikkea on tullut tähän mennessä hamstrattua?

5 kommenttia:

 1. Mahtavaa kuulla, että koulujenalku ei tullut vain minulle ihan puskan takaa!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vuodesta toiseen aina yhtä järkyttävä hetki tajuta, että lomaa on enää vain se viikko jäljellä :'D

   Poista
 2. Koska on Ofelia ja missä? :o
  Ja juu, vaatekaappipostaus ois jepa c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ofelia on 25. päivä tätä kuuta eli lauantaina~ Sisäänpääsymaksu 3€ ja pidetään Tampereen yliopistolla :3 Satuin huomaamaan aivan vahingossa mainoksen siitä ^^'

   Poista
 3. Tykkäilen asukokonaisuuskuvajutuista. Inspiroi kivasti, tee jatkossakin :).

  VastaaPoista