28. elokuuta 2012

Ofelia Market and a Lovely Saturday Night

Ofelia Market oli mukava kokemus~ Kiitos Cremelicen, joka infosi viime hetkellä tapahtuman todellisen sijainnin, ei tullut ylimääräistä kävelyä.

Myyntipöydät oli täynnä silmäruokaa, mutta mukaan ei tullut yhtäkään mekkoa tai hametta niin kuin olin suunnitellut. Oh well, ainakin rahaa säästyi jonkisen verran ja voin sijoittaa ne sitten johonkin muuhun :3

Mukaan sen sijaan lähti minisilinterihattu, kaulakoru, kännykkäkoru (pinkki domino, siitä en muistanut ottaa kuvaa), kortteja (ne oli pakattu allaolevaan lilaan taskuun~) ja Creme de la Garderoben muotinäytöksen innoittamana pupukaulahuivi~ Napsin myyntipöydistä myös käyntikortteja melkosen paljon.

Lainasin Vilmalle mekkoani ja hänelle se sopii oikein hyvin! En ole käyttänyt tuota ikuisuuteen, ja sen vuoksi sen onkin tällä hetkellä ehkä hivenen pienehkö (muttei niin pieni, ettenkö itsekin mahtuisi siihen hyvin). Tarkoituksena olisi ostaa joku toppi ja villatakki, jotta saisin käytettyä tuota mekkoa joskus arkenakin... sitten joskus.

Ja nuo tekoripset ovat ihanat!

Pahoitteluni, hiukset ovat hivenen sekaisin~

Päälläni oli:

    Dress&blouse: Innocent World
    Jacket: H&M
    Shoes: Skopunkten
    Socks: Seppälä
    Necklace: Harajuku

***

Ofelia Marketin jälkeen menin Ainolle viettämään hänen synttäreitään ja jäin heille yöksikin. Iltaamme kuului leffastelua, pelaamista, syömistä ja moshaamista (jota itse harrastin vähän vähemmän). Katsoimme myös PS Companyn liven vuodelta 2009 ja pakko sanoa että se oli tajuttoman hyvä! Miyavi oli ihana, SUG oli ihana, Kra oli ihana ja... no Gazettekin oli ihan jepa.

Loppukevennykseksi linkkasin pari Kran biisiä, joihin rakastuin~


2 kommenttia: