3. syyskuuta 2012

Syksyn inspiroimaa

Päätin iltapäivän ratoksi ihan huvin vuokseni selailla, mitä kaikkea uutta on taas tullut eri lolita (off)brändien valikoimiin. Luvassa on siis tänään kuvaspämmi!


Princess Portrait by Fanplusfriend
Mekon kankaat tekevät siitä itsestään niin nerokkaan, ettei sen yksinkertainen leikkaus tällä kertaa häiritse tylsyydellään.

Vampire Prelude by Alice and the Pirates
Kun näin tämän tänään ensimmäisen kerran, ihastuin siihen heti. Samainen mekko on nätti muissakin väreissä, mutta valkoinen iski (mystisesti) eniten. Pelkään, että siitä tuli yksiä lempiprinttejäni...

Cinema Doll by Angelic Pretty
Angelic Prettyltä harvemmin löytyy sellaisia mekkoja, joihin todella tykästyn, mutta uusi Cinema Doll printti on varsin nätti ainakin tässä JSK:ssa. Ehkäpä voisin huolia sen mustana... tai jopa valkoisena :3

Chocolat Teddy Bear by Innocent World
Tolkutan aina itselleni, ettei enää hameita, mutta tämän printti on kyl söpö.


Jackets by Mary Magdlane
Mary Magdalene ei petä koskaan (paitsi mittojensa suhteen), ja tälläkin kertaa heiltä löytyi ainakin kaksi ihanan mallista takkia monissa eri väreissä. Olen muutenkin tällä hetkellä vailla syystakkia, joka sopisi loleiluun, ja jos koskaan löydän mitään tämänkaltaista asiallisella hinnalla, voin sanoa olevani varsin onnekas.

Dollレーシィ立ち襟ブラウス by Angelic Pretty
Näin tämän sattumoisin tumblrissa ja ihastuin siihen ihan vain hihojen vuoksi. Blouseja, joissa on puolimittaiset hihat, löytyy harvemmin.

Olen miettinyt myös baskerin hankintaa, mutta monesti olen todennut, ettei ne sovi minulle. Uuden hatun/pipon/päähineen hankinta on kuitenkin edessä, jahka ilmat viilenevät ja talvi lähestyy.


Ja hei! Erittäin iloisia uutisia luvassa, nimittäin Anna House on uudistanut nettikauppaansa! Heidän valikoimansa on kylläkin sen johdosta supistunut kuin mitä se aiemmin oli ollut, mutta uusiakin tuotteita sinne oli eksyyntynyt. Plussaa on, että ulkoasu on nyt nätimpi ja toimivampi sekä infot ja tiedot on kirjoitettu läpikotaisin englanniksi (ehkä hivenen huteralla sellaisella, mutta tärkein siitä kuitenkin välittyy). Nettikauppaan voi rekisteröidä omat tunnuksensa, mutten vielä saanut kunnolla selville, mitä hyötyä tästä on.

Ehkä kaikkein hienointa tässä on se, että Anna Housella on nyt paljon mahdollisuuksia parantaa mallistojaan ja mainettaan off brändinä. Tällä hetkellä kuitenkin odotan, että valikoimaan ilmestyisi lisää paitoja sekä pantsut~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti