23. syyskuuta 2012

New Layout

Päätin sunnuntain ratoksi uudistaa jälleen hivenen ilmettä, varsinkin kun syksy on hyvää vauhtia etenemässä. Oli outoa herätä tänään siihen, että ulkona satoi. Sateenropinaa on toisaalta ihan hauska kuunnella - siis silloin kun ei tarvitse mennä ulos.

Ulkoasun kanssa on vielä hivenen hienosäätämistä (lihavoinnin ja kursiivin tehostevärit), mutta mielipiteitä saa silti siitä vielä laukoa.

*

Eilen tuli käytyä syömässä Speak Easyssä ja leffastelemassa. Kuvia ei ole tällä kertaa ruuista, mutta söin jälkkäriksi melkos ison jäätelöannoksen (joka tietty oli hyvää~). Elluteatterissa taas käytiin katsomassa Medusan perintö, joka oli aikas hyvä. Se oli aikas pitkä leffa ja täynnä äksöniä, sekä paljon parempi kuin aluksi kuvittelin. Ei se kuitenkaan pääse lähellekään parhaimpien leffojen joukkoon, muttei se nyt huonokaan ollut.

5 kommenttia:

 1. uu tykkään tästä layoutista paljon!♥ tummat värin on aina kivoja :---D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ainiin ja pitihän mun vielä sanoa, että sadetta on oikeesti kiva kuunnella paitsi silloin kun haluaisi nukahtaa ja on jäätävä kaatosade!

   Poista
  2. Kiitoksia, tummat värit on mullakin suosiossa (varsinkin pukeutumisessa), mutta blogiin ne pääsi vasta nyt :'D

   Sade on joo mukavaa, eikä mulla yleensä ole ongelmia nukahtaa, vaikka se äityiskin kaatosateeksi (paitsi veneellä, jossa se kuulosti samalta kuin joku olisi hakannu äänekkäästi pressua).

   Poista
 2. ohoh, aikas iso muutos sinänsä edellieen! Tämä tosiaan on aikas tumma, mutta oikeastaan silti tosi kiva~ (。・v・。)

  käväisin myös kattomassa tuon medusan perinnön, itse en kyllä jostain syystä kauheasti pitänyt ^^'

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kun aattelee et viimeks oli paljon pinkkiä :'D

   Hmmmmm no voihan :/ itse pidin siitä, vaikka se nyt oli melko perus ja tungettu täyteen pelkkää äksöniä. Mutta mätkinnän kattominen on hauskaa :3

   Poista