25. syyskuuta 2012

Kun lukeminen ei kinosta

Tänään oli hissa kutosen koe. En osaa sanoa menikö se hyvin vai hyvin huonosti. Vaikka ajattelin, etten saa koetta tehtyä 75 minuutissa, aika riitti ihan hyvin. Nyt on yksi koe vähemmän stressattavana, seuraavaksi pitäisi laskea laskuja ja lukea politiikkaa.

Ihmiset, älkää ottako pitkää matikkaa, ellette todella rakasta sitä. Jonkin pitkän aineen opiskeleminen on turhauttavan tuskastuttavaa, ellei siitä nauti tai ei ole koskaan nauttinutkaan. Ei sen puoleen, vektorikurssi on varsin hupaisa ja olen vaihteeksi oppinut sentään jotain. Ehkä tästä tulee onnistunein koeviikko miesmuistiin... ehkä.

Äitini toi Virosta tullessaan tuollaisen hupparin. Laitoin sen päälleni eilen ensimmäistä kertaa ja samoin myös peruukkini (huomatkaa, että letitin sen kehnosti vaivalla!). Peruukkimaanantainkin perustaminen olisi varsin hupaisaa~


Kaikkein hämmentävintä oli, että kesken matikan muistiinpanojen kopsaamista äiti tulee ja ojentaa Seppälän alelaarin ostoksensa minulle. Sen lisäksi että tekoripset oli ollut vain kolme euroa, äitini oli ostanut ne minulle. Ihmeiden aika ei ole ohitse. Joko äitini tuntee minut perhanan hyvin tai sitten meillä on samankaltaiset ajatukset :'D

Kaikista ärsyttävintä ehkä on se, että aina kun koeviikko tulee tekis mieli tehdä kaikkea muuta kuin lukea - siis juuri silloin. Haluaisin toteuttaa vaikka mitä, mutta rahaa on rajoitetusti ja samoin aikaakin. Tosin lupasin itselleni, että jos selviydyn tästä koeviikosta kunnialla, ostan itselleni kunnon tekokynnet ja koristelen ne oikein nätisti.

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä kokeisiin (๑╹∀╹๑)
  (hahahaha~ mulla ei olekkaan muutakuin pari koetta~~)

  VastaaPoista
 2. Oooi sun huppari on ihana!♥ ja tiedän niin ton tunteen kun koeviikolla pitäis lukee kokeisiin, mutta tekisi mieli tehdä iiiiihan mitä tahansa muuta paitsi lukea, jopa siivota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei se on ihan perus, että kun pitäis lukea kokeisiin, iskee kauhee siivousinto o/

   Poista