22. tammikuuta 2013

Auta köyhää opiskelijaa!

Seuraavaksi seuraa pieni mainostuksen kaltainen asia.

Tajusin tässä, että olen totaalisesti matti kukkarossa ja tulevalle kesälle olisi kuitenkin suunnitteilla ihan tarpeeksi cosseja, joten olen rahoituksen tarpeessa! Nyt on oiva tilaisuus auttaa köyhää opiskelijaa ja työllistää minua sillä saralla, jota osaan parhaiten tällä hetkellä.

En tiedä kuinka paljon on tarvetta HTML koodatuille ulkoasuille, mutta olisin valmis tekemään maksua vastaan omille kotisivuille tai vaikkapa bloggeriin ulkoasun (alustavasti) kevään loppuun saakka. Tiedän, että haluatte nähdä näyttöä ja sitä on tarjolla täällä vaikka millä mitalla. Olen itseoppinut käyttämään sujuvasti (X)HTML kieltä ja kokemusta on kutakuinkin seitsemisen vuotta. Samaisille sivuille, josta näyttö löytyy, tulee myöhemmin myös samainen ilmoitus (kun vain sellaisen kerkeän tekemään), jonka tänne ja deviantarttiin olen julkaissut.

Mikäli sinua kiinnostaa, otathan minuun rohkeasti yhteyttä sähköpostitse (nameless.inu@gmail.com). Jos mielessäsi on jotain muuta koodeihin liittyvää kuin blogger- tai kotisivuleiska, älä epäröi kysyä! Tällä hetkellä olen valmis ottamaan kaikenlaisia nakkeja, joilla voin tienata edes hivenen taskurahaa käyttöön tulevia coneja varten.

Ohjeistusta tilauksen tekemiseen:
- Mainitse haluamasi värimaailma
- Mitä kuvia haluat (haet itse haluamasi kuvat - varmista että ne ovat laillisia!)
- Ulkoasujen, jotka viehättävät sinua, linkkaaminen on iso plussa!

Alustavasti ajattelin pyytää tavallisesta täysin koodatusta ulkoasusta grafiikoineen 50€ ja bloggerin kaltaisille ohjelmille mukautetusta ja kuvattomasta ulkoasusta 25€, mutta jos hinta tuntuu liian suolaiselta, alennan sitä aavistuksen verran. Maksutoimenpide toimii tilisiirrolla, mutta hyväksyn äärimmäistapauksissa etanapostinkin.

Otathan huomioon, että opiskelijana saatan olla koulun ohelta varsin kiireinen ja mahdollisen jonon venyessä valmistusaika saattaa venyä yli kahteen viikkoon. Pyrin kuitenkin olemaan suht nopea ja valmistamaan ulkoasun viikon sisällä.

Olisin erittäin otettu, jos tätä ilmoitusta mainostettaisiin ja levitettäisiin eteenpäin, että saisin mukavan conikesän aikaiseksi~ Kiitos jo etukäteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti