14. toukokuuta 2013

Shalalalalala

Hi there~

Koko edellinen viikko on ollut täynnä touhua ja ajatuksia - niin huonoja kuin hyviäkin. Tämän hetkiset fiilikset ovat hyvät, vaikka vähän väsyttää. Tällä hetkellä olen vain tyytyväinen tähän valon määrään, vaikka nukunkin paremmin pilkkopimeässä, mutta aamuisin on vain mukava herätä kesäfiilikseen ja lintujen lauluun.

Tämän päivän asukuva - hame Zarasta, paita Mangosta ja kaularotta Glitteristä

Perjantai tuli vietettyä iltaa dillen tupareissa, sekä käytyä serkun kanssa shoppailemassa ja törsäämässä pitkästä aikaa rahaa vaatteisiin.Ostin pari toppia ja huulipunan H&M:ltä. Tulevaisuuden hankintalistalla on vielä shortsit ja kengät, mutta toistaiseksi olen tyytyväinen näihin investoihini. Ostin myös viikon alkupuolella vaaleansiniset sukat ja sitä aikaisemmin sain Prahan tuliaisina valkoisen pitsipaidan (kuvia näistä ei valitettavasti löydy tällä kertaa).Sivistin itseäni lauantaina yhdellä ylimääräisellä elokuvalla. Viimeinen samurai sai minut inspiroitumaan ja himoamaan entistä enemmän kokeilemaan vielä joskus elämän aikana kunnon kimonoa päälle.

Muistaakseni historian opettajani suositteli joskus katsomaan sen, vaikka todellisuudessa jenkkiläisten sijaan ne oli juuri saksalaisia, joilta Japani otti mallia uutta armeijaansa varten. No mutta, oli huvittavaa kuunnella Tom Cruisen puhuvan japania :'D

Nyt eilisen ja tämän päivän aikana olen kuunnellut lähes nonstoppina Babymetalia, jonka löysin eilen facebookin kautta. Ensimmäinen kuuntelukerta oli lähinnä "lol mitä japsit, voiko metalliin mukamas tanssia?" mutta pienestä wannabe-silauksesta huolimatta tykästyin siihen täysin.

See ya~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti