4. toukokuuta 2013

May Day

Vapun pakkojuhliminen on nyt tehty, eikä se tapahtunut tänäkään vuonna kovin ihmeellisissä merkeissä. Vappuaatto meni koulussa ja kotona, ja itse vappupäivä keskustorin vapputorilla ja photoshoottaamisessa.In pictures also Vilma, Dille and Petrushka.

Tiistai oli muutenkin koulupäivänä varsin mukava, meille oli järjestetty spesiaaliohjelmaa ja muutama oli (lisäkseni) vaivautunut pukeutumaan jollain tavalla. Pääsin ulkoiluttamaa pitkästä aikaa sellaisia lolivaatteita, joita en ole käyttänyt piiitkään aikaan - mummuassa bodylinen hame ja kengät, ja sweet sweetin päärusetti.

Keskiviikkona kävimme Gikon kanssa keskustassa ja päätimme pistää lolit päälle sinne. Koskaan lolitahistoriani aikana minulle ei ole tullut niin moni saman päivän aikana juttelemaan, mutta siihen luultavammin syynä on se, että seuranani sattui olemaan sweetteihin pukeutunut Giko~

Niin, meille tosiaan tuli yksi keski-ikäinen nainen sanomaan, kuinka nättejä me olemme - sitten sen jälkeen pari keski-ikäistä tarjoutui ottamaan meistä kaverikuvan ja yksi turisti halusi posettaa meidän kanssa poikaystävälleen. Viimeisin sosiaalinen kontakti tuntemattomien ihmisten kanssa oli, kun Gikolta kysyttiin Aschanissa, mistä hänen peruukki on kotoisin.

Siitäkin on jo aikaa, kun viimeksi olen käyttänyt F+F:n blousea - oli ylipäätänsä mukavaa vappuna pukea kaikkea vähän pannassa olleita vaatteita. Odotan innolla lämpösempiä (ja tuulettomia) kelejä, koska haluan palavasti päästä käyttämään loleilussa vähän keveämpiä vaatekertoja!


4 kommenttia:

 1. Tykkään kuvista ja postauksen asettelusta ihan kamalasti uuuu *3* Kaunis sinä!
  Mun piti muuten valittaa(?) sulle, että näin sweettarin leffateatterissa ja mielessä kävi että olisko se ollut Fiia, mutta jaa??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sommittelu onnistu mustakin yllättävän hyvin, kiits! (sain susta taas monta nättiä kuvaa~)

   Hmmm I think you should ask from her, en tiedä missä päin maailmaa ne pallos tiistaina (mut me ainakin kyl kierähdettiin finlaysonin alueella keskiviikkona). Voi olla hyvin mahollista~

   Poista
 2. Oi, varsin hyvännäköisiä kuvia! Ihana mekko =w=.

  VastaaPoista