29. huhtikuuta 2013

Is it sunny or something?

Oh hi there.

SM-kultaa ei kisoista tullut, eikä edes päästy finaaliin, mutta Oulu-reissu ei sentään turha ollut! Oulu osoittautui paljon kauniimmaksi ja mukavammaksi kaupungiksi, ja luulen käyväni siellä vielä toiste.

Summattuna reissun voi tiivistää sanoihin coffee house, viidakontähtöset ja univelka. Mikäli onnistun, saatan jakaa vielä jossain välissä videon muodostelmastamme, mutta mitään en lupaa.

Mutta pidemmittä puheitta muihin juttuihin~
Asukuva viime viikolta.

Olen tuntenut oloni paljon luovemmaksi ja energisemmäksi kuin useampaan kuukauteen, enkä todellakaan halua myöntää keväällä ja kesällä olevan jotain osuutta asiaan. Viime jakso meni aikalailla siinä, etten jaksanut panostaa ulkonäköön juuri ollenkaan, mutta nyt olen vaivautunut meikkaamaan edes jotenkuten tai jopa näyttämään ainakin ihmiseltä.

Lisääntyvä auringon määrä huutaa suorastaan menemään ulos kävelemään ja harrastamaan sosiaallista kanssakäymistä muiden ihmisolentojen kanssa, mutta valitettavasti vielä on maltettava tehdä töitä (lol mitä töitä suoraan sanottuna?).
Olen myös varsin tyytyväinen, että otin tähän jaksoon maalauskurssin - siitä on liian pitkä aika, kun viimeksi maalasin jotain kunnon taulua. Tällä kertaa on suorastaan vapauttavaa, kun improvisoin koko taulun kokonaan (huom, luonnollisesti mietin yleensä edes sinne päin mitä lähden maalaamaan/piirtäämään, mutta tällä kertaa lähdin ainoastaan materiaaleista ja värimaailmasta). Haastetta tuo tietenkin se, että taulu täytyisi olla aavistuksen kolmiulotteinen ja koostua erilaisista hassuista materiaaleista + näyttää jopa rumalta (tähän en taivu, en todellakaan suostu piirtämään mitään rumaa!)

Toinen projektini on kässäntyöni - tai siis uusi lolitamekkoni. Jos vain kerkeän, yritän samaisen kurssin aikana valmistaa itselleni kevät/syksykeeppiä, koska sellaiselle on hivenen tarvetta.Tämän hetkiset fiilikset ovat vähän kiire kiire -tasoista. Tämän viikon aikana täytyy hoidella muutamia asioita valmiiksi (kaikki liittyvät kouluun) ja samaan aikaan viettää tulevaa vappua. Siitä huolimatta olen cossiasioissa sentään ajoissa! Tänään tuli keitettyä värjättyä cossihousut tulevaan Katara-cossiin (olen menossa sillä Desuconiin). Tällä hetkellä näyttää, että housut onnistuivat aika hyvin, seuraava projekti on hoidella kengät kuntoon ja sitten mahdollisesti käydä ostamassa vähän kankaita.


Tuli kuitenkin vappu puheeksi ja näin ollen on syytä mainita, että tein pikaisin koordisuunnitelman vapulle. Suunnitelmana oli laittaa lolit päälle huomenna JA ylihuomenna, joten toinen koordisuunnitelma puuttuu kokonaan, mutta uskon (todennäköisesti) vetävän huomenna päälleni jotain helppoa, nopeaa ja tuttua.


Muussa tapauksessa seuraavan kerran näemme vapputunnelmissa!

2 kommenttia:

 1. Yhyhy noi sun kaikki vaatteet on nii söpöi ;u; Ja hei mentäistkö yhes joku päivä kankaita kattoon, en oo viel Sokkaan niitä mennyt hankkimaan? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos~

   Hei joo vois! Olisi varmaan ihan aiheellista että väri olis sama ja mahdollisesti materiaalikin - mut hei jos ei löydy oikean sinistä niin voidaan keittää kankaat kattilassa ja värjätä, mikäli epätoivoisiks ryhdytään.

   Poista