12. huhtikuuta 2013

Tampere kuplii (part 2)

Tänään luvassa photoshoottipuolta kyseisestä tapahtumasta.Kävimme lauantaina pienellä porukalla photoshoottailemassa Dejan ja Hennan cosseja.


Se oli sitten viimeinen kerta kun yritän kuvata mitään korkkarit jalassa ilman takkia.

Photoshopin efektit ovat kotoisin täältä ja täältä.


Myöhemmin samana päivänä kävimme Vilman kanssa vielä erikseen kuvailemassa.Näihin viimeisimpiin kuviin olen aikalailla tyytyväinen, vaikka kameran kanssa harjoittelu on yhä tarpeeseen.

Photoshopin efektit ovat kotoisin täältä ja täältä.


Tulipahan äsken mieleen, että vaikka itselläni on aikalailla selvät sävelet, mitä haluan kirjoittaa muiden luettavaksi, päätin kuitenkin kysäistä, että mitä te haluatte nähdä/lukea jatkossa? Onko varsinaisia toiveita, mistä haluaisitte kuulla tahi tietää minusta jne. Olen varsin avoin toivomuksille, mutta muussa tapauksessa jatkan samaan tahtiin kuin ennen.

2 kommenttia:

 1. Hee cossi kuvia~ Vaikka kupliista onkin jo aikaa niin parempi myöhään kun ei milloinkaan. Tuo ensimmäinen kuva Mawaru penguindrum cossista on kyllä kiva :>
  Ja miten iloista nähdä joku cossimassa Kuragehimestä, siitä kun ei näe paljoa cossaajia :3

  Mulla ei ole mitään erityisiä toivomuksi siitä mitä haluaisin nähdä/lukea jatkossa. Mutta tähän asti sun blogia on ollu kiva lukea (joten kirjoita miten itse haluat~). ( ´ ▽ ` )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän itsekin siitä ensimmäisestä kuvasta, koska se.. no, onnistui kaikin puolin parhaiten.

   Se on mukava kuulla, että mun jorinoita on joku jaksanut katsella/lukea~

   Poista