29. maaliskuuta 2013

Tampere Kuplii + Bloglovin


Tiedon levitessä minunkin korviini kuulin Google readerin lopettavan heinäkuuhun mennessä, joten blogiani voi nyt seurata myös Bloglovinissa.

Totuttelemista tämä kyllä vaatii, mutta ei voi mitään.


Päätin olla kaukaa viisas ja jakaa Tampere Kuplii -postauksen kahtia. Ensimmäisessä osassa kerron yleisesti ottaen lauantaistani Tampere Kupliissa ja jätän suosiolla toiseen osaan photoshoottikuvat.


Niin kuin edellisissä posteissani olen maininnut, olin myymässä Tampere Kupliissa pienlehtimarssissa koulussa tehtyä sarjakuvalehteä, jossa oli kaikkien (ainakin lähes) kurssilaisten max kolmen sivun sarjakuva. Olin tämän lisäksi myymässä omia töitäkin, mutta valitettavasti yksikään ei mennyt kaupan - toisin kuin lehtiä. Saimme sarjakuvalehtiä myytyä niin paljon, että kustannukset plus ylimääräiset menot saatiin kustannettua.
Ryhmäkuvat cossikisoista - kaikista osallistuneista sekä finaaliin päässeistä.

Toisin kuin olin suunnitellut, en ollut juuri ollenkaan myyntipöydän takana lauantaina, vaan lähinnä sitten sunnuntaiaamun. Kävimme lauantaina katsomassa cossikisoja naootin kanssa ja myöhemmin photoshoottailemassa Hennaa Petrushkan ja muiden hilpeiden ihmisten kanssa.Perinteisen asukuvan aika! Päälläni lauantaina oli:

Mekko & blouse: Innocent World
Bolero: Baby the stars shine bright
Kaularotta: Glitter
Sukat: Cubus
Kengät: Tamaris
Laukku: Löytö "vintiltä"

Tuntuu, että taidan oikeasti jumittautua pitämään pipoa jokaikisessä mahdollisessa välissä, ellen ala tosissani keskittymään hiusten laittamiseen. Olen muutenkin yrittänyt viime aikoina vähentää pipon käyttämistä sisällä koulussakin jättämällä sen suosiolla kotiin.

Vilmalle tehty pehmolelu oli aivan ihana! Oli pari kertaa hyvin lähellä, etten olisi ominut sitä itselleni.

Loppuiltapäivä meni lähinnä siihen, että seikkailin Vilman kanssa ympäri Siperiaa, sekä tapasin tietenkin kavereita ja uusiakin tuttavuuksia. (Tuli ihan mahtava conifiilis ihan vain sen takia, että joku tuntematon uskalsi jutella minulle kuin entiselle tuttavalle, vaikkei Tampere Kupliita voi verrata millään tavalla mihinkään coniin.)Paikalla oli muutenkin todella paljon kivoja cossareita, sekä muuten vaan kivasti pukeutuneita ihmisiä. Kaikista en kuitenkaan päässyt ottamaan lähikuvaa - johtuen aikalailla siitä, etten saanut suutani auki ja huikkaistua posettamaan kameralleni.


Seuraavassa osassa onkin sitten photoshoottikuvia Hennasta, Dejasta, minusta ja Vilmasta - seuraavaan kertaan!

4 kommenttia:

 1. Eka kuva gypsy 'cossistani' netis/nähtävilläni :D Eivät ole muut vielä postanneet/lähettäneet.. :C Toi meduusa on vaan nii ylitui ;;w;;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni vähän sama ongelma - vielä löytyis 200+ kuvaa, jotka täytyis käydä lävitse ja jaeskella eteenpäin.

   Se meduusa on~

   Poista
 2. Tosi kaunis tuo IW coordi ja aivan ihana medusa!

  VastaaPoista