29. elokuuta 2013

Diipa daapa

Mielentila huutaa tällä hetkellä tästä järjettömästä stressistä ja työn määrästä, mutta silti pitäisi vain jaksaa painaa. Olen vähän sekaisin kaikesta, mikään ei oikein tunnu menevän putkeen (unohtelen tavallista enemmän asioita) johtuen ehkä siitä, että jumitan koko ajan siinä ajatuksessa, että kirjoitukset tulevat ja olen samaan aikaan menossa taidekujalle. Ei ehkä kaikista fiksuin päätös hetkeen, mutta tykkään tehdä melko spontaaneja päätöksiä ja elää hetkessä.


Yritetään täyttää tän vuoden aikana koulun oleskelutilan valkoiset seinät piirroksilla!

Loppujen lopuksi Traconiin on vain kaksi viikkoa. Sentään en jättänyt lipun hankintaa ihan viime tippaan (mutta oli aika lähellä), mutta tässä on murehdittavana vielä monta asiaa ennen kun voi huokaista.Lähikuvaa keskiviikon hiuksista - älkääpä välittäkö kännykkäkameran laadusta

Innostuin alkuviikosta laittamaan lolit päälle kouluunkin, mutten viime aikoina ole jaksanut laittaa mitään meikin tapaista silmiini - tälläkin hetkellä tuntuu, että ne kuivuu päästä irti. Tosin kokeilin keskiviikkona vähän erilaisempaa kampausta omilla hiuksillani pitkästä aikaa ja näytti toimivan suht hyvin. Tuumailin myös samana päivänä, että pölön sisäisistä ostettu hame tarvitsisi vielä jotain koristusta, mutta mitä se on yhä vähän auki. Joitain visioita on, mutten ole vielä oikeastaan päättänyt mitään muuta kuin että ehkä pitsiä tai rusettia täytyy väkerrellä sitten, kun on taas aikaa.Veljeni latasi muuten nostalgiapelin lapsuudesta PS3:lle, Tomba 2:n! Jos pikselipalikkapelit 90-luvulta ei hätkähdytä, kannattaa ehdottomasti kokeilla pelata; jos ei muun kuin musiikkien takia!

Melkein hakkasin tänään päätäni seinään, kun heräsin siihen todellisuuteen, ettei koulun valokuvaus olekaan perjantaina vaan jo keskiviikkona - mikä tarkoittaa sitä, että parturiaikani on päivää liian myöhään. Yksi vastoinkäyminen enemmän arjessani, mutta onnekseni huomenna on jo perjantai! Olen ollut nyt noin pari viikkoa flunssassa, joten toivon mukaan pääsen huomenna reenaamaan pitkästä aikaa.
Ja vielä lopuksi pieni teaser osasta tavaroista, joita on tulossa myyntiin minulta taidekujalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti