14. elokuuta 2013

Tampere miitti

Viime lauantaina tuli miittailtua jälleen pitkästä aikaa Tampereella (viimeksi muistaakseni viime kesänä). Osan olin jo ennenkin tavannut ainakin kerran, mutta pidin siitä, että miitissä oli myös uusia kasvoja/tulokkaita.

    Last Saturday I was meeting other lolitas in Tampere (last time was last summer I think). Some of them I had already met before at least once but I liked that there were also few newbies.


Alkuperäinen idea oli mennä piknikille, mutta lauantaina satoi, joten suunnitelma B oli mennä kahvila Nostalgiaan - joka sattui juuri sinä päivänä olemaan kiinni. Mutta onneksi Tampereelta löytyy enemmänkin kahviloita, joten suuntasimme sitten toiseen istumaan alas ja juttelemaan sen jälkeen, kun olimme valokuvanneet koskenrannassa.

    Our main plan was picnic meeting but on Saturday it was rainy so our plan B was going to cafe Nostalgia - which unfortunately was closed on that day. But luckily Tampere has many other cafes so we went to another after we had done some photoshooting in koskenranta.Lisää kuvia miittiläisistä! Viimeisin kuva on Chinatsun nappaama.
Viralliset mekko- ja kenkäkuvatDerp ilme on derp :/

Ja sitten on minä! Päälläni oli:

    And then there's me! I wore on that day:

Mekko/Dress: Baby the Star Shine Bright
Paita/Blouse: Seppälä
Kengät/Shoes: Tamaris
Laukku/Bag: H&M

Tartten kyllä kipeästi uusia oikeita blouseja, ettei tarvitse enää toiste turvautua tavalliseen kauluspaitaan.

    I really need new real blouses that I don't have to use anymore normal ones.


Koska tieto on nyt jo aika virallista, saimme kaveriemme kanssa pöydän Traconin taidekujalle! Olen todella, todella innoissani tästä ja kaikista muistakin ideoista, joita olemme jo ehtineet hivenen miettimään kujailua varten. Tulkaa ehdottomasti tsekkaamaan pöytä, myöhemmin todennäköisesti tulee tietoa joko twitteriin tai tänne, missä kohtaa pöytämme sijaitsee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti