30. heinäkuuta 2013

Hej på dej

Kanada-reissun jälkeen on hyvä olla taas kotona. Eilinen lento oli kaikkea muuta kuin helppo, mutta olen yhä elossa.

After visiting Canada it's good to be home finally. Yesterday's flight was anything else but easy but I'm still alive and tired.

Mutta todellinen syy, miksi bloggaan, on että blogillani on nyt 50 lukijaa. 50 fuckin lukijaa. Olen bloggaillut tähän blogiin jo yli kolme vuotta ja 50 lukijaa merkitsee minulle todella paljon. Tiedän, että minulla saattaa olla lukijoita muualtakin kuin Suomesta, mutta siitä huolimatta olen jatkanut bloggaamista suomeksi syystä x, mutta yrittänyt myös joskus englanniksikin kääntää. Sen takia seuraava tavoitteeni on saada 100 lukijaa JA aloittaa bloggaaminen enkuksi ja suomeksi (oon yrittänyt aiemminkin mutta vähän huonoin tuloksin, oon melko laiska persoona...).

But the reason why I'm blogging is I got 50 readers. 50 fuckin readers. I've keeped blogging to this blog over three years and this means to me a lot. I know I may have readers elsewhere than Finland but I've keeped blogging in Finnish for some reasons but tried to write in English sometimes too. That's why now my next target is getting 100 readers AND also start writing in English and Finnish (I've tried before but somehow I haven't managed to do that, I'm such a lazy person...).


Mietiskelin, että mun pitäisi pitää joku "kysy minulta ja minä vastaan", mutta sitten päätinkin, että on hauskempaa, kun voitte kysyä minulta kysymyksiä (ihan mitä tahansa~) mutta myös haastaa minut tekemään jotain hupaisaa (en kuitenkaan tee ihan kaikkea, mutta aina voi yrittää~).

I've been thinking I should have some "ask a question and I'll answer" but then I decided that it's more fun when you can ask questions from me (anything darlings, anything~) but also challenge me to do something nice (I won't do everything you're asking but you can always try~).

Sanotaan, että deadline on 12. päivä elokuuta ja siihen saakka voitte kysellä minulta ja haastaa minua tekemään kaikenlaista kommentoimalla tähän postiin. Sen jälkeen kokoan kysymykset ja haasteet yhteen ja postaan oman postauksen (jossa on ehkä tarjolla myös videomateriaalia... kenties...).

Let's say the deadline is the 12th of August and you can send until that day questions and dares to me by commenting to this post. After that I'll make a post where I'm going to answer to all questions and also showing you the dares results (maybe in video post... maybe...).

Ja viimeiseksi...
Haluan kiittää teitä kaikkia, että luette yhä blogiani. Olen todella iloinen, että kaikki randomjuttuni yhä kiinnostavat teitä~
Oikeasti, kiitos (✿◠‿◠)

And the last thing...
I want to thank you all you're still reading my blog. I'm really happy my random stuff keeps interesting you~
Really, thank you (✿◠‿◠)

Oh oh ja niin kattokaa mitä sain Ainolta~ / Oh oh yeah and also watch what I got from Aino~


Son iso Miyavi juliste! / It's a big Miyavi poster!

See ya~

2 kommenttia:

 1. En nyt tiedä onko nää kysymyksiä vai haasteita, mutta tässä sulle jotain tekemistä~
  Enkuks, koska ööäöwää. Vastaa millä kielellä haluat.

  ~ How did you get into all Japanese stuff, music, cosplay, lolita? I want details! Very much details. Accurate details.

  ~ Video of you drawing would be cool. Like draw my life / draw my day? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awws kiitos kysymyksistä/haasteista, oon harkinnu "draw my life" asiaa, mutta sen toteutusta täytyy vielä miettiä tarkemmin...

   Poista