11. heinäkuuta 2013

Cosplaying at Desucon

Viime kerrasta onkin vierähtänyt hivenen aikaa. Sain kuitenkin viimein katsastettua viimeisetkin Desuconin photoshoottikuvat ja tämän postauksen myötä voin todeta Desuconin viimeinkin päättyneen (ehkä oli jo aikakin kun Animecon on jo ovella).Perjantaina meillä oli ryhmäcosplay Avatar: The Last Airbender -sarjasta Tessan (Zuko), Hennan (Toph) ja Kaislan (Azula) kanssa ja saimme siihen mukaan myös ulkopuolisen Aang-cossaajan! Tietty meidän Sokka-cossaaja lintsas tästä ryhmäcospasta Sokkaa nähdään varmaan myöhemmin, ken tietää.

Onnistuin saamaan pienen nuhan kuvaussessioiden jälkeen, kun olin hyppinyt ilman pitkähihasta ja paljain varpain - välillä jopa vedessä - sekä tietenkin kuvauspaikalla oli melko kova tuuli. Päivän aikana tuli kuitenkin huomattua, että seuraavan kerran ihomaalia käyttäessä täytyy olla huolellisempi sen kiinnittämisen kanssa sekä kanniskella itse maalia mukana.

Ilmeiden ja pokan kanssa on vielä harjoittelemista, mutta tästäkin photoshoottikerrasta opin jotain uutta itsestäni. Näillä eväillä on hyvä jatkaa Animeconiin, johon on enää pari päivää - iik!

*

Ootte varmasti huomannut, että olen tehnyt joitain muutoksia blogin ulkoasuun. Header menee vielä vaihtoon, kun saan eräästä photoshootista kuvia, josta aikaa on vierähtänyt jo puolisen vuotta. Seuraavan kerran luultavammin kuulumisia Animeconista, nähdään siellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti