25. kesäkuuta 2013

Blog when you have to do something else

Ennen kun julkaisen yhtäkään photoshoottikuvaa on pienten kuulumisten vaihtamisen aika.Joitakin päiviä sitten kävin Gikon luona katsomassa/maratoonaamassa Toaru Majutsu no Indexin, mutta siitä huolimatta, kuinka ahkeria olimme, saimme katsottua sen vasta puoleen väliin. Rakastuin kuitenkin jo ensimmäisten jaksojen aikana opening-musaan~

Animen stalkkaamisen aikana kuumaliimasimme kasan ruusuja ja onnistuin sen aikana polttamaan etusormeni ja melkein hermonikin (onnekseni palovammaa ei sittenkään tullut). Saimme kuitenkin melkoisen kasan ruusuja liimailtua, vaikka ehdin epäillä, että ebay-shoppaamani terälehdet ei riitä mihinkään (niitä jäi vielä yli).Liimaamani ruusut ovat oikeastaan tehty vain yhtä tarkoitusta varten: viime kesänä ostamani olkihatun modaamiseen. Hattu tuli ostettua Italian Venetsiasta lähinnä hätäostoksena suojaamaan päänahkaa palamiselta ja auringonpistokselta, mutta palattuamme Suomeen tajusin sen olevan varsin helppo muokata vähän neutraalimmaksi eri väreille. Tulen vielä joskus irrottamaan tuon ruskean nauhan ja vaihtamaan sen johonkin muuhun, mutta Animeconin ajan se saa nyt mennä.Ehdin jo surkutella, etten ole pystynyt pitkään aikaan ostamaan mitään, mikä ei liittyisi yhtään cosseihin, mutta maanantaina käväistyäni äidin kanssa alemyynneissä mukaan nappaantui toppi ja uudet kengät. Ruskeiden kenkien hankinta oli missioni jo yli vuoden, mutta viimeinkin ajatus pääsi teoksi saakka. Kengät on Tamariksen ja toppi New Yorkerista.Viimeisten päivien aikana olen kuunnellut lähes nonstoppina Babymetalin uutta biisiä. Sen lisäksi olen hykerrellyt innosta, kun C-utelta ilmestyi jälleen kaksi uutta biisiä youtubeen saakka. Adam and Eve's dilemma kolahtaa ehkä enemmän minuun kuin Sad Rainfall, mutta siitä huolimatta pidän molemmista.

No mutta hei, on aika lopettaa teaseriin, joka tuli väännettyä viime yönä suuren neronleimauksen ja hihityksen saattelemana (jos totta puhutaan, väsyneenä aina luulee olevansa paljon fiksumpi ja kehittävämpi kuin todellisuudessa on).


1 kommentti:

  1. Aaaaaaaaa oon ollu loukussa mökillä mutta tänään ihan oikeasti katson nuo musiikkivideot!! Ja iik kuinka söpsykkä teaseri!

    VastaaPoista