17. kesäkuuta 2013

My First Desucon

Hi there~

Ensimmäinen Desucon on nyt ohitse ja yli 12 tunnin unista huolimatta olo on edelleen koomaava. En tiedä, miten palaudun arkeen, mutta seuraavaa cossia pitäisi aloitella/jatkaa seuraavaa conia, Animeconia varten. Toivon mukaan tämän kanssa ei tule niin suurta stressiä kuin Kataran kanssa, mutta sen näkee sitten vikana päivänä ennen lähtöä.

Kuvasaldoa kertyi kiitettävästi, Katara-photoshooteista tuli melkoisen monta kuvaa otettua, ja niitä täytyy käydä erikseen lävitse myöhemmin.Lauantain ja sunnuntain asukuvat

Ensimmäiseksi Desuconiksi tapahtuma osottautui paljon latteammaksi kuin mitä minulle siitä on tähän saakka hehkutettu. Lahti on ihan symppis paikka ja samoin Sibeliustalo, mutta tähän saakka olen saanut enemmän irti Traconista ja Animeconista. Minulle kyllä sanottiin, että tämän vuoden Desucon oli paljon latteampi tunnelmaltaan kuin edelliset, mutta siitä huolimatta päädyin eilen sellaiseen tulokseen, että ensi vuoden Desucon jää välistä, ellen saa jotain kautta sinne ilmaista sisäänpääsyä.
Kuvissa poseeramassa Vilma!

Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö minulla olisi ollut hauskaa siellä! Sunnuntain vähän vapaampimuotoisemmassa terriblemiitissä oli hauskaa ja oli jälleen mukava tavata ja jutella muiden pölöläisten kanssa. Lauantaina Desusäästä huolimatta aurinko suostui hymyilemään meille ja illemmasta kävimmekin laulamassa karaokessa äänemme käheäksi. Kuvasimme myös Vilman kanssa ensimmäiset tanssishootit, mutta totesimme videon katsomisen jälkeen meillä olevan vielä paljon parantamisen varaa.

Mutta pääsinpähän ulkoiluttamaan ompelemaani mekkoa jo toisen kerran ja ikuistettua sen kameralle!Ja vaikka kuinka vannoin itselleni, etten osta yhtikäs mitään myyntipöydiltä, mukaan tempautui kolme Kuroshitsuji pokkaria ja kaulakoru. Luulempa, että tätä menoa tarvitsen paremman kirjahyllyn itselleni, kirjoilleni ja mangoilleni.

Tämä päivä menee oikeastaan conikrapulan ja siivoamisen parissa, mutta jos huomenna pääsisi takaisin arkeen kiinni. See ya!

6 kommenttia:

 1. Näytin niin hassulta tona päivänä jaaaaaaaa ö____ö ...alemman kuvan saa poistaa jos viitsit ja mulle kans kuvia!

  Itelläni taas oli paras (ja kolmas) Desu ja ehkä jopa coni ikinä! Mutta niin se vaan vaihtelee, ei muiden hehkutuksiin voi luottaa ihan vaan sen takia että erilaisia tässä kaikki ollaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asia hoidettu, vaihdoin kuvan tohon, joka jäi laittamatta kokonaan, kun en saanut aseteltua sitä nätisti (ja toivon mukaan vaihdoin sen oikean...)

   Mut mukava kuulla, että sulla oli kiva coni~

   Poista
 2. Vimpulla oli söpö asu ja sulle Ronja, sopii toi kinuskinen peruukki niin hyvin ♥ tuitui, ens vuonna järjestään sinne ohjelmaa prkL! Isolla L:llä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja näin te teette.

   Äh mua harmittaa kyl vieläkin etten päässy viime vuonna kun mulla oli sillon la synttäritkin! :D
   Joo mul on vaan edelleen kauhee desukuume niin päätin tähän kommentoida^^" Let's have the best con this time!!☆

   Poista
  2. niin meillä kaikilla! we gonna rock this summer!

   Poista