10. lokakuuta 2013

Some random stuff and the GazettE's gig


Yritin jo aiemmin kirjoittaa uutta blogipostia enkuks, mutta feilasin siinä kerta toisensa jälkeen. Yritetään tällä kertaa siis suomeksi.

Tällä kertaa olisi taas paljon höpistävää. Koeviikko loppui jo reilu viikko sitten ja uusi jakso alkoi jo. Nyt pitäisi oikeasti paiskia töitä sen eteen, että pääsis pois lukiosta ensi keväänä ja jakso on vähän sen mukainenkin. Oon kuitenkin vähän yllättynyt, ettei kasiaamut ole ollut niin raskaita kuin ehdin jo luulla.


Olin muutama viikko takaperin the GazettEn keikalla Helsingissä ja pakko sanoa, että ne jätkät osas kyllä hommansa. Tähän saakka olen kuunnellut vain gazetten musiikkia ehkä jopa ristiriitasin fiiliksin, mutta keikan jälkeen suhtautuminen yhtyettä kohtaan muuttui viharakkaussuhteesta positiivisemmaksi. Toki keikalla huomasi jälleen fanikulttuurin huonot puolensa, mutta päällisin puolin oli hauskaa.
Menimme oikeastaan Helsinkiin Gikon kanssa jo lauantaina ja tuli ostettua vähän vaatteita keikkaa varten (tuntuu, ettei mulla ole juuri mihinkään sopivaa vaatetusta vaan jostain siltä väliltä). Itse keikalta ostin hupparin, kun keikkapaidat ehti loppua ennen kun päästiin edes sisälle.
Kyllä se tuli saatiin lopulta sytytettyä Ainon sytkällä. Kuvat eivät ole minun ottamia.

Viime viikonloppuna kokoonnuimme pienellä kaveriporukalla laavulle istumaan iltaa ja höpisemään mukavia. Oli mukava kokoontua koeviikon päätteeksi rentoon seuraan ja höpistä kaikesta turhasta - ja tietty paistaa vaahtokarkkeja ja pullaa nuotiolla. En ole mikään eräjorma tai ulkoilmaihminen muutenkaan, mutta laavulla istuminen viltteihin kääriytyneenä ja hyvässä seurassa on kyllä parasta!

Tein muuten jo jonkisen aikaa sitten ask.fm:n tunnuksen, joten feel free ja kyselkää halunne mukaisesti - sivupalkista muun muassa löytyy toiminto, jolla lähettää kysymyksiä. Tein myös mustavalko-tumblrin Mosaique Cityn rinnalle, joten sitäkin saa alkaa stalkkailla!

1 kommentti:

  1. Sait siis haasteen, tidii: http://writtenbeforedawn.blogspot.fi/2013/10/whispers-from-forest.html

    VastaaPoista