1. lokakuuta 2013

Tracon 8

Tracon-viikonloppu oli jälleen omanlaisensa kokemus conihistoriassani. Saman viikonlopun aikana en ole koskaan aikaisemmin kokenut niin paljon vastoinkäymisiä, mutta toisaalta olihan minulla todella hauskaa siellä!
Olin tosiaan ensimmäistä kertaa myymässä taidekujalla, ja meillä meni oikeastaan todella hyvin ensimmäiseksi kerraksi. Tienasin suht hyvin ottaen huomioon, ettei ihan kaikki menny kaupan, enkä ollut tehnyt myytäväksi juuri mitään. Jos kuitenkin jäit himoitsemaan erityisesti jotain asiaa meidän pöydältämme, Perjantaipataljoonan blogiin on tulossa kuitenkin myöhemmin matskua kaikista tavaroista, joita jäi yli.Sain kuittailua lauantaina siitä, että olin todella vaaleanpunainen. No, sitä todellakin olin, ja uskon sen jäävän viimeiseen kertaan, ellen onnistu löytämään jostain valkoista bonnettia itselleni lähiaikoina. Sunnuntaina kuitenkin olin jo vähän "normaalimman" näköinen, kun pukeuduin ruskeaan miittiä varten.Deeerp, koskakohan oppisin olemaan vähemmän epäedustava?

En kuitenkaan ehtinyt juttelemaan kovin monen miittiläisen kanssa, kun piti juosta jo takaisin taidekujalle istumaan. Vietin koko coniviikonloppuni kirjaimellisesti kolmannessa kerroksessa, en käynyt missään ohjelmissa ja kerran vain myyntipöydillä ostamassa itselleni ruokaa ja juotavaa. En toisaalta valita, koska pidin viikonlopustani tuollaisenakin ja olen ehdottomasti menossa uudelleenkin myymään taidekujalle Perjantaipataljoonan kanssa.Käteeni kuitenkin jäi tavaraa taidekujalta, pari printtiä ja pinssi, jotka päätin käydä ostamassa viimeisenä päivänä, sekä Helloconin flaijeri.

Ja hei kiitoksia teille kaikille, jotka tulitte juttelemaan minulle taidekujalla ja ostitte meiltä jotain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti