21. tammikuuta 2014

Materialismionnellisuutta
Joitain joululahjoja:
1. Reseptikirja ja suklaan sulatusastia kortin kera
2. BTSSB:n mekko Terriblen sisäisistä kaupoista

En kirjoitellut joulustani ja uudesta vuodestani juuri mitään silloin, kun se oli ajankohtaista, enkä avaudu siitä nytkään sen ihmeellisemmin.
Joitain synttärilahjoja:
1. Sushimatto ja sushisetti x2
2. Muumimuki ja kourallinen tikkareita

Vietin kuitenkin synttäreitäni viikko takaperin lauantaina juhlistamalla sitä Rodeossa. Muuten en sitten juhlinut niitä sen ihmeellisemmin - synttäribailujen järkkääminen ei ole oikein tuntunut minusta koskaan niin tarpeelliselta. Lahjoja ja kortteja tuli kuitenkin jonkisen verran, paras taisi olla eräänlainen (ruoka)lahjakortti Tokyokaniin vanhemmilta.


Sokerina pohjalla on mittatilaustyönä ostettu uusi hameeni Hajalta, jonka sain jo ennen joulua. Hameen mallina toimi jo jonkisen aikaa himoitsemani hame Bodylinelta.Kengät: Spirit Store 25€

Joitain muitakin hankintoja on ehtinyt kertymään tammikuun aikana; sain vaaterekin lolitavaatteilleni ja se helpottaa kummasti elämistä vaatepaljouden kanssa. Ostin myös uudet nilkkurit, kun edelliset mustani menivät rikki :/

Hellocon lähestyy ja samoin penkkarit, mutta jotenkin pitäisi tasapainotella koulunkin kanssa samalla. Elän tällä hetkellä jälleen melko hektistä aikaa, mutta eiköhän elämä rauhoitu hivenen, kun lukuloma alkaa (tai sitten ei).

Nähdään jälleen~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti