26. huhtikuuta 2014

Keväisiä kuulumisia

Heippa vaan kaikille!

Ihan jäätävän pitkä aika viimeisestä postauksesta, eikä minulla ole oikeastaan mitään syytä, miksi bloggaaminen on venähtänyt näin pitkälle. Tässä on tapahtunut pitkin kevättä montakin asiaa; osallistuin Helloconiin ja Tampere Kupliiseen (kirjoittelen molemmista myöhemmin omaan postaukseen) sekä käväsin Miyavin keikalla Helsingissä. Kirjoitukset on myös ollut aikapäiviä sitten ohi ja tällä hetkellä lueskelen parhaani mukaan pääsykokeisiin.Omppuvohveli on vaan hyvää!

Nyt kun koulua varsinaisesti ei enää ole, päiväni on aikalailla mennyt siihen, että herään, pelaan, luen, dataan, nukun ja suoritan saman rumban alusta. Käytiin kuitenkin Ainon kaa eräs kaunis päivä kaupungilla Stockmannin Hulluilla päivillä ja mentiin sen jälkeen syömään Vohvelikahvilaan.

Olen tehnyt myös tänä aikana joitain pieniä hankintoja:


Tilasin tissivyön jo aikapäiviä sitten ebaysta hetken mielijohteesta - toinen heräteostos oli valkoinen Bodylinen bolero. Uuden eväsrasian hankinta tapahtui ennen matikan kirjoituksia samaan aikaan, kun käytiin Miyavin keikalla Gikon kanssa, ostin sen lähinnä sen takia, että edelliseni on jo aikalailla päivänsä jo nähnyt ja se oli vain niin söpö~ H&M:n musta perushame tuli myös mukaan eräänä päivänä ja se onkin ollut jo ahkerassa käytössä.


Olen myös yhtä animea sivistyneempi; katsoimme Gikon kanssa eilen yöllä/tänään Ao no Excorcist ja pakko sanoa, että oli hyvä. Kuulemman mukaan manga on parempi kuin anime, joten tulen todennäköisesti lueskelemaan sitä ainakin hivenen. Päätimme myös muutamaa päivää sitten spontaanisti cossia sarjasta, joten senkin takia katsoin sarjan.

Seuraavaan kertaan~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti