8. toukokuuta 2014

Con and cosplay plans

Pääsykokeet lähestyvät huumaavaa vauhtia mutta niin myös conikesäkin! Ajattelin hengähtää hetken lukemisesta ja päivittää vähän kesäsuunnitelmia tännekin.

DESUCON

Koska viimeinen pääsykoe on paria päivää ennen Desua, en usko, että saan mitään cossinkaltasta valmiiksi siihen mennessä. Toisaalta on ihan mukavaa viettää coni vaihtelun vuoksi mukavissa vaatteissa kuin kaikkea puristavassa ja ahdistavassa cossissa tai muussa viritelmässä.

Mutta mikä tekee Desusta erityisen, on tietenkin ohjelmanumero!Pidämme Tiian kanssa ohjelmaa animen pikkutytöistä sunnuntaina klo: 10-11.30. Ohjelmasta voi hashtaggailla risut, ruusut ja muut kommellukset #ppdesu. Joku kyseli jo twitterissä, onko ikäraja suositus ja kyllä, sellainen se nimenomaan on.

ANIMECON

Cossittomuus Desuconissa aiheutti sen, että Animeconiin on kaavailtuna jopa kaksi cossia. Huikean jännää.

Persona ryhmäcossiViime vuoden Animeconiin suunnittelimme samalla porukalla jotain ryhmäcossia, mutta se jäi toteuttamatta. Nyt tänä vuonna Persona ryhmäcossin tekeminen varmistui, ja cossin tästä ryhmästä Chietä Persona 4. Muita cossittavia on muunmuassa Yukiko, Mitsuru ja Elizabeth.

Blue Excorcist (Ao no Excorcist)Aluksi ei pitänyt cossia mitään muuta kuin Personasta, mutta sitten spontaani ehdotus sai mielen muuttumaan. Koko juttu lähti lähinnä läpästä, mutta eteni siihen, että Shiemin cossia varten olisi jo suurinosa valmiina, joten cossibudjetti kestäisi vielä yhden ylimääräisenkin. Sarjan animen katsominen vahvisti päätöstä entisestään.


Lisää informaatiota cosseista ja coneista myöhemmin~ Nyt takas kirjan ääreen.

2 kommenttia:

 1. Haluisin kyl niin olla kuulemassa ton teidän Desun ohjelmanumeron! D:
  Jos ei tuu video materiaalia niin saat sitten ainakin kertoo kaiken! (ja esittää sen mulle vielä erikseen :b)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uudelleen esittämistä en lupaa tehdä mutta voin selittää yksityiskohtineen mikäli videomatskua ei tule~

   Poista