31. joulukuuta 2014

All I want for Christmas

Ensimmäinen joulu Kanadassa tuli ja meni. Vaikka vielä eletäänkin joulupyhiä niin itselleni joulun aika loppuu aika lailla heti joulupäivän jälkeen ja siitä seuraavat päivät on sitä, että syödään paljon hyvää ruokaa ja kerrytetään joulumasua. Oon toisin sanottuna valmis ottamaan vastaan talven ja mennä jopa lumilautaileen, ja jättää joululaulujen laulamisen kokonaan.


Käytiin perheen ja isovanhempien kanssa uudestaan Casaloman linnassa, joka oli koristeltu jouluteemalla, kuvat linnan puutarhasta

Kaiken kaikkiaan Pohjois-Amerikkalaisesta joulusta jäi melko mukavat vibat - jotenkin tuntuu, että vaikka jouluhössötys ja hilavitkuttimien määrä tällä mantereella Suomeen verrattuna on aivan älytön, se joulufiilis tulee kuitenkin helpommin. Ainoana miinuksena oli, että meillä ei ollut lunta jouluna eikä ole vieläkään D:

Oikeastaan ainoa kanadalainen piirre meidän joulussa oli takanreunalla olevat sukkalahjat ja jenkkikuusi - muuten meillä sitten oli normaalisti ihan suomalaista jouluruokaa.


Tänäkin vuonna pukki muisti lahjoilla~ Sain lahjaksi muun muassa:

Pöllötyynyn
ReStylen viululaukun
David Baldaccin kirjan "the Finisher"
Fazerin suklaata
Meikkisiveltimiä ja -sieniä
Korurasian
Yökkärin


Also, asukuva(t) jouluaatolta. Pidin viimeksi tuollaisia lettinutturoita kun olin kolmosluokalla ala-asteella :'D

Oliko teilläkin mukava joulu? Mitä saitte lahjaksi (vai olitteko olleet pukin tuhmalla listalla)?


Myöhäiset joulun toivotukset sekä onnellista uutta vuotta! Harkitsin jonkun vuosikatsauksen tekemistä tähän samaan syssyyn, mutta taitaa se tänä vuonna jäädä tekemättä.

See ya~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti