24. tammikuuta 2015

Synttärit ja kisukahvila

Heipä hei vaan jälleen! Siitä on melkein kaksi viikkoa jo kun palauduin takaisin Tampereelle, mutta nuokin kaks viikkoo on menny taas huiman nopeeta. Ensimmäiseen viikkoon mahtui sellaisiakin asioita kuin laukkujen matkan varrelle jääminen, mutta onneksi nekin saatiin kahden päivän sisällä kotiovelle.


Mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Ehdin täyttää tässä myös vuosiakin juuri matkapäivänä ja sainkin synttärilahjaksi uuden koneen (ei tartte enää sinnitellä lainakoneen avulla). Tehotkin riittää mukavasti, että voi nyt rauhassa pelittää Guild Wars kakkosta, harkitsen vielä josko sitä asentais myös uudestaan Sim Cityn, jonka takia aiempi kone sanoikin itsensä irti. Pienenä miinuksena tulee, että joudun ostaan ulkosen levyaseman, jos haluan ladata kaikki levyni iTunesiin ja Word ohjelmat.



Noi kuvassa näkyvät kisusukkiksetkin sain synttärilahjaks~

Koska synttäreitäni ei vietetty sen ihmeellisemmin Kanadan päässä, kävin tamperelaisten lölleröiden kanssa kisukahvilassa katsomassa, minkälainen meno sieltä löytyisi. Pakko sanoa että tykästyin todella paljon kissojen ja ruuan lisäksi kahvilan ilmapiiriin! Kuvia itse kahvilasta ja kissoista ei tullut napsittua kauheasti (lue: ei yhtään), mutta toivottavasti ruokapornokuva ja päivän asukuva riittänee :'D Oon käyny Purnauskiksessa nyt kaiken kaikkiaan kaksi kertaa ja ens viikolla tulee käytyä kolmannen kerran toisella kokoonpanolla tervehtimässä kissoja.


Sain synttärilahjaks myös nuo rannekorut (sekä Ainolta kasan AC tarroja, jotka lättäsin jo koneeseeni), mutta eilen tuli ostettua myös uus paita ja laukku H&M:stä. Melkein sorruin ostaan myös kirjekuoria ja klemmareita, mutta ne jäi nyt toiseen kertaan :'D

Mutta seuraavaan kertaan! See ya~

1 kommentti: