16. kesäkuuta 2015

New YorkKuvat pääosin Central Parkista

Ennen mun Suomeen lähtöä käväistiin vielä perheen kanssa viikonlopun reissulla New Yorkissa. Mut paremmin tuntevat tietääkin että suhtaudun aika nihkeästi yleisesti ottaen jenkkilään, mutta New York on yksiä niitä kaupunkeja, joissa voisin ihan oikeasti käydä - ja nyt kyseinen kaupunki on viimein nähty.


Käytiin me muun muassa Central Park'issa, Empire State Building'issa, American Museum of National History'ssa, Time Square'lla ja WTC tornien muistomerkillä. Vapaudenpatsaalla ei kuitenkaan jaksettu lähteä käymään vaan tyydyttiin ihastelemaan sitä vastarannalta.New York reissun ostokset, korkkasin tuon mekon itse asiassa Helloconissa.

Mulle kuitenkin tärkein matkakohde oli Tokyo Rebelin ja BTSSB NYC kauppa, jossa kävimmekin oikeastaan ihan ensimmäisenä~ Oli hivenen epätodellinen fiilis, kun lopulta pääsi kaupan sisälle hypistelemään kaikkia mekkoja rekeissä kun siihen saakka oli saanut ihailla vain koneen ruudun kautta nettikaupan katalogia.


Suosittelen lämpimästi käväisemään New Yorkissa, jos siihen vain tarjoutuu tilaisuus. Kaupungista ei kuitenkaan lopu nähtävä helposti ja metrolla pääsee vaivattomasti paikasta toiseen.

Mutta seuraavaan kertaan, see ya~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti