17. kesäkuuta 2015

Cossisuunnitelmia

Heippa vaan taas!

Kesä yrittää tulla hyvää vauhtia myös Suomeen ja sehän tarkoittaa myös cossaamista! Tälle kesälle on myös jälleen muutama cosplay-projekti mielessä, yksi tosin siirtyi vähän myöhemmäksi ajanpuutteen takia.

Animecon 2015Hyouka - Chitanda

Tän cossin päättäminen tapahtui aika lailla samalla lailla kuin Ao no Excorcistin Shiemi cossi; näin Gikoa yks päivä > puhuttiin ryhmäcossista > todettiin kuinka kiva olisi jos molempina Animeconin päivinä olisi cossi > alettiin googlaan, missä sarjassa on kivoin koulupuku > minä päädyin sivistään itseäni uudella animella > the end of story. En tosin valita.Mahou Shoujo Madoka Magica ryhmäcossi - Kyoko Sakura

Mainitsinkin jo, että ryhmäcossimme Animeconiin siirrettiin myöhemmäksi, ja senpä takia tämä tuli sen tilalle. Haluttiin saman ryhmän kanssa tehdä edelleen ryhmäcossi, mutta ongelmana oli raha ja aika - netistä asioiden tilaaminen tuskin enää onnistuisi kuukauden varoitusajalla, joten suurimman osan pitäisi löytyä jo jostain entuudesta (kuten esimerkiksi peruukit). Hetken (okei monen tunnin) pohdinnan jälkeen päädyttiin siihen, että yukatoiden pukeminen päälle toisena Animeconin päivänä olisi varsin hauskaa ja tästä aihe eskaloitui lopulta ylläolevaan kuvaan.

Sen lisäksi että cossi tulee olemaan melko kaappi/budjetticossi (samalla lailla kuin Chitandakin hoho) Puella Magi oli meidän ensimmäinen ryhmäcossi, joka ollaan koskaan tehty, joten on ihan hauskaa palata takaisin saman sarjan äärelle~

~ Tracon X ~


Soul Calibur ryhmäcossi - Talim

Tää cossi piti tulla jo Animeconiin alkuperäisen suunnitelman mukaan, mutta todettiin viikko sitten, että parempi siirtää myöhemmäksi suosiolla sen sijaan että kiireessä hutiloidaan kaikki osat. Joitain osia on jo valmiiksi tilattuna ja joitain taas ei, muun muassa suurin osa kankaista puuttuu yhä, mikä oli isoin syy, miksi ryhmäcossia päätettiin siirtää myöhemmäksi.


Jaan luultavammin kuvia cossien edistymisestä hivenen myöhemmin. Oon myös ihan vakavasti miettinyt viime päivinä oman cosplay sivun tekemistä joko deviantartiin tai facebookiin (tai molempiin), mutten vain osaa päättää. Päädyin joka tapauksessa yks päivä siihen, etten tule todennäköisesti julkaiseen ainakaan toistaiseksi cossikuviani muualla kuin blogissani (deviantart tililläni oli erikseen kansio cospakuville, mutta kävin poistamassa sen hiljattain kun häiritsi se).

Enivei, seuraavaan kertaan! See ya~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti