24. heinäkuuta 2015

Karkiton 5 vuotta!

Karkiton taisi täyttää tuossa jo keskiviikkona 5 vuotta ja sen kunniaksi päätin kuvailla vähän videoo, jonka toteuttamista oon miettinyt jo jonkisen aikaa. Syy, miksi video putkahtaa nyt vasta tänään esille johtuu yksinkertaisesti vain siitä, että editoimisen kanssa tuli teknisiä ongelmia vastaan (lopulta totesin että Windows Movie Maker on loppujen lopuksi ihan ok).

Mutta pidemmittä puheitta olkaapa hyvät!Haluaisitteko nähdä lisää vastaavanlaisia muuttumisleikkejä? Tätä kuvatessa tuumailin, ettei näiden tekeminen ole sen hassumpaa, joten todennäköisesti joskus tulevaisuudessa saattaa tulla lisääkin.Ja vielä pari kuvaa instagram-tililtäni.

Mainittakoon vielä, että blogin historiaan mahtuu vaikka mitä. Silloin kun loin Karkittoman ensimmäistä kertaa olin jo aiemmin perustanut ja lopettanut teini-iän kasvukivuissa monta blogia ja kotisivua aina mielenkiinnon lopahtaessa. En ollut edes varma silloin, että jatkaisin bloggaamista vielä viiden vuodenkin päästä, joten on tämä kai minulta melkonen saavutus :'D. Oon kanssa lueskellut välillä noita vanhempia julkaisuja ja huolimatta pienestä myötähäpeästä niitä on mielenkiintosta lueskella läpi ihan sen takia, että niistä huomaa kehitykseni lolitan saralla.

Mutta ennen kaikkea kiitos teille stalkkaajille, jotka olette jaksanut pysyä mukana jo blogin perustamisesta lähtien tai jotka olette hypännyt mukaan vasta myöhemmin~ Tästä on hyvä jatkaa. Muussa tapauksessa seuraavaan kertaan, see ya!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti