19. kesäkuuta 2016

Hellocon 2016

Tämän vuoden Hellocon oli yhtä loistava kuin edellinenkin, mutta harmillisesti jäi kuitenkin viimeiseksi. Mun Hellocon kului melko pitkälti Aiconin yhdistyspöydällä istuskellessa, mutta ehdin siitä huolimatta kiertelemään sopivasti myyntipöytiä, juttelemaan loistavien tyyppien kaa sekä näkemään tietenkin kunniavieraan Baby the Stars Shine Brightin muotinäytöksen.


Vähän kämänen kännykkäkuva asusta

Dress & blouse: Innocent World
Hat: Handmade
Shoes: Ebay
Päädyin tuunaamaan itselleni uuden kesähatun Helloconiin inspiroituneena ruusupuutarha-teemasta. Hatun valmistamisen yhteydessä tuli muutamia vastoinkäymisiä, mutta se onnistui loppuviimeksi yllättävän hyvin ja oon siitä aikas ylpeä~
Dress: IW secondhand
Blouse, headdress & socks: BTSSB
Bloomers: Twin Flower
Wallet: Metamorphose secondhand

Helloconista lähti vaikka mitä mukaan, vaikka pyrinkin pitämään budjettiani mahdollisimman hillittynä. Ehdottomat suosikkini ovat Babyn blouse sekä Twin Flowerin bloomersit~ Early entrylaiset saivat myös Helloconilta söpön yllätyspussin, joka sisälsi paljon kaikkea kivaa Hellocon-tavaraa.

Toivottavasti teilläkin, jotka pääsitte paikalle, oli mukava Hellocon~

See ya!

4 kommenttia:

 1. Ihana hattu <3 Voi, kun osais itsekkin tuunailla.

  VastaaPoista
 2. Tuo on blouse on ihana! Ja olit niin nättinä mitä pikapikaa siinä näin!

  VastaaPoista
 3. Hei! Tiedätkö mitä on tapahtunut enfant terrible -foorumille? Yritin etsiä sitä, jotta saisin myytyä erään BABYn blousen. Olisko sulla vinkkejä missä voisin sen tehdä? Mieluiten tekisin kaupat Suomen sisällä. Tori.fi ei houkuttele, haluaisin saada sen eteenpäin jollekin, joka on sisällä skenessä, ts. jollekin joka sen oikeasti haluaa. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei anonyymi!

   Terrible lopetettiin ja sivut ajettiin alas elokuussa, joten sen takia foorumia ei enää löydy netistä. Facebookissa on kuitenkin olemassa kirppariryhmiä, joissa voi edelleen myydä lolitarytkyjään eteenpäin - omat suosikkini ovat Lolita Finlandin kirpputoriryhmä sekä Lolita & Gyaru -kirpputori. Toivottavasti näistä on sinulle apua!

   Poista