6. syyskuuta 2016

Aicon


Vaihtelun vuoksi on luvassa pientä mainospainotteisempaa settiä tänään. Oon ollut mukana järjestämässä Aiconia, joka pidetään nyt Hämeenlinnassa Verkatehtaalla lokakuussa. Tässä olisi lyhyesti, mitä Aicon on, suoraan lainattuna tapahtuman nettisivuilta:

"Aicon on aasialaiseen musiikkiin ja muotiin keskittyvä kaksipäiväinen tapahtuma, joka järjestetään ensimmäistä kertaa Hämeenlinnan Verkatehtaalla 8.-9.10.2016. Aicon tarjoaa kävijöilleen monipuolista ohjelmaa ja tekemistä täysin omannäköisellään vivahteella, ja toivottaa kaikki aiheesta kiinnostuneet tervetulleiksi tapahtumaan!"

Lipunmyynti on nyt auki ja lippuja voi ostaa Kompassista. Myös Aiconin ohjelmaa voi tarkastella niin Kompassista kuin täältä. Kunniavieraana Aiconissa tullaan näkemään GMNI, hänestä voi lukea lisää täältä.

Olen itsekin pitämässä ohjelmaa Aiconissa, yhden luennon sekä muotinäytöksen. Haemme tällä hetkellä malleja muotinäytökseen, joten mikäli kiinnostuit niin lisätietoa on tulossa alempana.


Mallihaku Welcome to Harajuku! -muotinäytökseen


Aicon haluaa juhlia kaikkia japanilaisia katutyylejä ja kutsummekin kaikki innokkaat harrastajat mukaan malleiksi muotinäytökseen! Olit sitten lolita, gyaru, decora tai visual-kei, haluamme sinut! Toivomme saavamme muotinäytökseen mahdollisimman paljon eri tyylejä edustetuiksi. Muotinäytöksessä halutaan esitellä myös katutyylien historiaa, joten "kuolleet ja kuopatutkin" tyylit on nyt kaivettava kaappien pohjalta!

Lähetä hakemuksesi 12.9. mennessä osoitteeseen ronja.kyrola [at] gmail.com otsikolla Aicon mallihakemus ja liitä mukaan seuraavat asiat:

☆ Nimi
☆ Syntymäaika
☆ Yhteystietosi (sähköposti)
☆ Kuva asustasi. Mikäli se ei ole valmis, voit lähettää luonnoksen tai suunnitelman.
☆ Kerro, mitä tyyliä asusi edustaa.

Ilmoitamme mallivalinnoistamme sähköpostitse haun päätyttyä, joten varmistathan, että liität hakemukseesi toimivan sähköpostiosoitteen! Emme tule hyväksymään myöhässä lähetettyjä hakemuksia, joten toimithan ajoissa! Itse muotinäytöksen lisäksi tulemme harjoittelemaan ennen näytöstä lauantaina noin tunnin ajan, lisätietoa tästä ja muista aikatauluista lähetämme kaikille näytökseen valituille malleille ennen tapahtumaa. Otathan myös huomioon, että jokaisella mallilla on oltava oma pääsylippu tapahtumaan.

Mikäli kysymyksiä herää koskien hakua tai muotinäytöstä, kysy vain rohkeasti!Niin kuin aiemmin mainittu, oon myös pitämässä luennon Aiconissa. Mun luentoni Pitsiä ja erotiikkaa alkaa lauantaina klo: 19.00 Luentosalissa ja kestää noin 45 minuuttia.

45 minuutin aikana yritän kattavasti kertoa, mitä ero lolita on ja miksi sen suosio on huomattavasti vähäisempää verrattuna muihin lolitan alatyyleihin. Sanomattakin selvää että hermostuttaa ihan vietävästi pitää ensimmäistä kertaa yksin ohjelmaa conissa, mutta eiköhän tästä selvitä! Tällä hetkellä en uskalla luvata mitään muuta kuin että nyt on viimeinkin tarjolla toisenlaistakin lolitaohjelmaa kuin sitä iänikuista perusteiden läpikäymistä. Mikäli myös kivojen kuvien katteleminen kiinnostaa niin niitäkin on luvassa o/

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheesta~

Toivottavasti nähdään mahdollisimman monen kanssa Aiconissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti