19. maaliskuuta 2011

Pinkkiä ja luonnoksia

Tänään poikkeuksellisesti oli reenit, mutta hyvin ne oikeastaan meni kun vaan asennoitu niihin. Muodostelma meni taas vähän paremmin kuin aiemmin ja hiottiin epäselviä kohtia. Toivottavasti Pyörteessä menee sitten vaan hyvin... no kyllä menee :'D

Mutta koska olen ollut ylitsepääsemättömästi laiska enkä varsinaisesti kiireinen, vaikka kyl sitä bilsaa PITÄIS lukea tälläkin hetkellä. Kyl mää luen... kohtaa... Tosin päätin näyttää torstain ostoksia, kun oltiin äidin kanssa metsästämässä minulle kevättakkia, jonka sijaan tuli kaikkea muuta.

paita

Gina Tricotista söpö paita löytyi jälleen. Ei olisi uskonut...

housut

...ja samaisesta kaupasta myös housutkin, tällä kertaa vaaleanpunaset. Ajattelin noiden lisäksi ostaa H&M:stä ruskeat, jotka ovat samantapaiset kuin nuo.

laukku

Viimeisenä muttei vähäisenä laukku. Löytyi Aleksi 13:sta.


Aika vaaleanpunaista muttei voi mitään. Värinä se kuitenkin on kiva. Tuon lisäksi piirtelin jonkisen aikaa sitten parikin kuvaa, toinen ropehahmostani Susiesta ja toinen oli taas joku randomi... kolmas kuva tuli perjantai-iltana kun suunnittelin yhdelle tyypille tatskaa.


Susie feeniks
random


Tuo tatskakuva (feenikslintu) pitäisi vielä puhtaaksi piirtää mutta katsotaan koska siihen kykenen. Mutta positiivisinta mitä sain tänään kuulla oli se, että ens viikon jälkeen on yks viikko vapaana kokeista~ Jeejee ehkä se kesä vielä tuleekin (vaikka ulkona satoi taas lunta).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti