4. maaliskuuta 2011

Viimeisiä päiviä viedään

Huhhuijaa viimeisiä lomapäiviä viedään ja olen lomaillut kyllä ihan olan takaa. Vuokatissa tuli oltua viikonloppuna ja alkuviikosta, mutta eilen onneksi pääsi sitten kotiin. Siis ei minulla mitään Vuokattia vastaan, onhan siellä aktiviteettia oikein mukavasti, muttei se mikään Ruka ole.

Postailen huomenna (tai myöhemmin, mistäs sitä ikinä tietää jaksamukseni) kuvan uudesta rusettipannastani, kunhan saan lätättyä siihen jonkun napin/pitsin päälle. Tänään sain piirrettyä/väritettyä viimeinkin nurkissa lojuneen työn ja sitä voi käydä katsomassa täällä. Toinen piirros jonka hahmottelin pikapikaa on... minä!

Krhm katsotaan koska sitten valmistun... tuosta... noin. Uutta tyyliä kokeilin... kummasti ei pysy sitten sama piirtojälki vaikka kuinka yrittäisi.

Inhottavaa, ens viikosta eteenpäin jokaisella viikolla on ainakin yks koe, johon pitäisi lukea o.o Siinä meni sitten se vapaus... mutta toisaalta koska näin on en laiskistu ja menetä motiivatiota (taistelupersoona puhkeaa esille?) ja jaksan pusertaa viimeiset kuukaudet vielä. Herran jestas ei tässä ole enää paljoakaan jäljellä kun kesäloma tulee... JESH! Pois tuosta koulusta ja shilleen~ Aini.... se.... pääsykoe......................... *ahdistus*

3 kommenttia:

 1. miten pyöreät posket sulla onkaan tuossa kuvassa >:D
  Katoin eka että ei näytä sun piirtämältä, mutta kirjoititkin että uutta tyyliä kokeilit. onko se sitten jäämässä?

  Ainiin se pääsykoe! voe vadelma ja muut hedelmät! eikös siihen pidä olla omat välineet (miljoona kynää ja kunnolla vesiväri värejä??) mitämitämitääää!!??

  VastaaPoista
 2. Onneks miun loma on vasta alkamassa.. :D Ihana toi piirroksen tytön hame ja tukka!

  VastaaPoista
 3. Giko: En tiedä, en todellakaan tiedä D: Tuntuu välillä siltä, että piirtojälkeni vaihtelee jatkuvasti ilman että teen sen eteen mitään! Katotaan ny...

  Iitu: Bwah onnenpekka. Ja muuten kiitos~ (kiva että näytän kivalta XD)

  VastaaPoista