6. maaliskuuta 2011

Sketsejä koko Suomen kansalle!

Giko nyt vinkus että skannailen näitä esille ja nyt sitten skannailin kun sain onnekkaasti kaiken tärkeän kuntoon. No... näitä on vaan kaks... arvatkaa miks.

No suurin osa sattui olemaan ilman kasvoja, kättä, sormia, jalkaa jne. joten noi olikin ainoat jotka sallin näyttämään. Ei sitten tullu tarjolle Aijia ja Arakia vaan Keichi the perverssi (wha?). Keichi on siis uusi hahmoseni Gikon ja minun kirjoittamaamme buskaa varten (puska ja buska :'D), mutten ala nyt selostamaan hänen elämäntarinaansa kokonaan.

Keichi

Susie


Ja hahmottelin aikas onnistuneen kuvan Susiesta (Vampire Knight roolipelin hahmo) löhöilemässä nojatuolissa yrittäen piirtää tms. Tämän todennäköisemmin väritän ja työstän loppuun asti. Ja samoin varmaan teen noille muillekin sketseille kunhan aikaa riittää ja intoa.

Näin loppuun lättäsen animaatioharjottelun. Huom, se siis on animaatioHARJOITTELU eli pallosta on kyse :'D

3 kommenttia:

 1. JEEE KUVIAA!~~
  huraa, siis joo tee vaan loppuunasti tuo jälkimmäinen, näyttäää niin kivalle ja kaikkea 8D

  ja tuo animaatio on kyllä hurja ei voi muuta sanooo, siis joo. nytkö alat tekemään sitä sun musavidjo projektia (siitä sugin kappaleesta??)

  VastaaPoista
 2. Näin olis ideana mutta täytyy todellakin katsoa kuinka jaksamukseni riittää. Intoa löytyy mutta.. niin.

  Joo se animaatio suorastaan pursuaa omaperäsyyttä! :'D Taiteellinen puoleni pääsee esiin tuossa äksöniä tihkuvassa pätkässä.... just näin.

  VastaaPoista
 3. kyyl sää jaksat, vaikka tietty olis hyvä että se suurinosa jaksaminen menis siihen sarjikseen~ (ja tietty kokeisiin hoho) 8D

  tän animaation vaan kun lähettäisit tammerkoskeen niin sun ei tarttis edes mennä sinne pääsykokeeseen! (joo jos nyt ei kuitenkaan) ^^'

  VastaaPoista