3. maaliskuuta 2012

My winter vacation

Wuhuu! Sain viimeinkin hyllyn kiinni seinään ja mangat pois piilosta :3 Tätä hetkeä oon odottanu aina joululoman loppumisesta saakka! Vielä muutama taulu seinille ja toinen ilmotustaulu, sekä kamat piiloistaan paikoilleen niin en tyytyväisempi voisi olla.
Ignore my Tokyo mew mew -collection even thought I can't give them away D:

Koko hiihtolomalla en oo oikeastaan tehny juuri yhtään mitään. Huolestuttavaa... mun piti opiskella jonkisen verran, mutten saanu sitäkään aikaseks... ...ehheh. Jos matikkaa ja ruotsia ei olisi olemassa, pärjäisin oikein hyvinkin! Okei enkun kanssa olisi ehkä vähän tappelemista, mutta sekin tuntuu sentään mielekkäältä, vaikka huonojen arvosanojen saaminen masentaa aina :/
Piirtosaldoni nyt ei kovin kummoinen ole, vaikka luonnosvihko onkin paljon täynnä potentiaalisia kuvia. Ne nyt vaan sattuu olemaan kesken... Hiihtoloman aikana mun piti muutenkin aloittaa itsestäni karikatyylistä luonnosta kuvistehtävää varten, mutta eipä ole juuri mitään ideaa putkahtanu mieleen. Pelkään, että siitä tulee enemmän chibimäinen... eh.

No mutta huomenna aion viettää viimeistä lomapäivää rippijuhlien merkeissä. Sen lisäksi mun hiukseni värjätään kotikonstein, koska juurikasvuni kuulemma on kamalan näköinen... mutta mikäpä siinä~ Pääsenpähän viimein eroon niistä blondeista härpäkkeistä (=blondeiksi värjätyt niskahiukset).

Kaiken kaikkiaan lomani on ollut kuitenkin rentouttava, vaikka pidempäänhän sitä olisi ollu lomalla =.= Tuli lasketeltua yhden päivän verran, syötyä hyvää ruokaa, nukuttua tarpeeks, datattua ja pelattua. No, kotikeskeisen lomailun vastapainoks kai sitä on ihan mukavaa raahautua kouluun tapaamaan kavereita ja homehtumaan pulpettiin :'D Tosin valonmäärän lisääntyessä olo tuntuu huomattavasti energisemmältä, vaikken koskaan ole ajatellut talven pimeyden lannistavan minua. Tarvitsisi hankkia uusi kevättakki... hmm...

Mutta hyvää kevään alkua kaikille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti